Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöhetnék össze vele ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze vele ha van barátja? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Pécsi egyetemista vagyok,megismertem egy nagyon helyes és kedves lányt,akinek nagyon-nagyon sok ideje van barátja,de most távkapcsolatban vannak,több száz kilométerről van szó...Hogyan közeledjek hozzá?Próbáltam barátkozni,beszélgetni,meg ilyenek,nem is utasított el egyenesen,csak más dolga volt...Van esélyem?
2011. szept. 7. 19:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező, te annyira balf@sz vagy, hogy fáj, esküszöm. Millió ilyen hozzád hasonló kis nyomoronc próbálta nekem tenni a szépet, eleinte csak jófejséből nem küldtem el őket, mert alapból nem vagyok bunkó, és beszélgetni lehet. De amint észrevettem, hogy közeledni akarnak, szépen és határozottan lepattintottam őket. Voltak köztük olyanok is, hogy más csajok bepisiltek volna tőlük, de nekem az "átlagos" barátom kellett, mert ŐT szerettem.

Szóval esélyed sincs, húzd ki a kezed a biliből és keress független csajt.

Próbáltam barátkozni,beszélgetni,meg ilyenek,nem is utasított el egyenesen,csak más dolga volt...Van esélyem?

A más dolgom van ismerős:DDD Én is gyakran ezzel koccoltattam le a hozzád hasonlókat:) Úgyhogy vedd le a rózsaszín szemüveget és verd ki a fejedből.

2011. szept. 9. 17:26
 52/65 anonim ***** válasza:

Csapja már agyon valaki... Remélem a lány elküld majd a jó fenébe, biztos nem ilyen a mostani pasija,ha 4 éve tart,veled én fél percet nem bírnék egy légtérben ha ilyen vagy,sőt! Gondolkozz,és keress inkább szingli lányt,ne egy hosszú ideje tartó,nagy valószínűséggel boldog kapcsolatba akarj belemászni,mert csak rosszul járhatsz,ha jót akarsz magadnak és annak a lánynak is,kerüld el messziről,hidd le jó taktika lesz... Ha meg akkora par@szt vagy,hogy már bulin is szórakoznál vele,meg más csajokat is "felpróbálnál",akkor meg kár lenne erőltetni... na,csak ennyit akartam.

23/L

2011. szept. 9. 18:02
 53/65 anonim válasza:
66%
Szard le a barátját!!És kábitsd el a csajt!!Ha a pasija pattog akkor megkell verni!!!:D
2011. szept. 12. 16:44
 54/65 anonim ***** válasza:
És ha a pasija veri darabokra a kérdezőt? Engem őszintén az dobna fel, folyjon az ilyenek vére :D Ha az én csajomnál csinálná ezt valaki,bérelhetné a sírhelyét... szánalom,aki meg egyetért és bíztatja,ugyanúgy görény!
2011. szept. 12. 16:54
 55/65 anonim ***** válasza:
47%

felejtsd el srác, van ezer csaj..

csak használd ki őket.:)

2011. szept. 12. 17:14
 56/65 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem taplóság. barátkozz a lánnyal de ne legyél nyomulós. ha szakítanak akkor nyugodtan hívd el randira, de ha egyértelműen elutasít akkor ne próbálkozz vele(lehettek barátok)

L

2011. szept. 12. 18:16
 57/65 anonim ***** válasza:
csak nem mindegy hogy mi miatt szakítanak... ha emiatt a tapló miatt,akkor meg ugyanott vagy,egy óriási bunkó a csávó. Mellesleg most nem írogat,talán már nyakon is csípte szegény lány barátja? XD :D
2011. szept. 12. 18:48
 58/65 A kérdező kommentje:
Engem nem kapott el senki :D Nem nyomultam,mégis úgy érzem kerül engem,ez miért lehet?
2011. szept. 12. 18:49
 59/65 anonim ***** válasza:
mert egy gusztustalan alak lehetsz,talán azért???
2011. szept. 12. 19:19
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Van igazság. Így jársz ha találsz egy normális rendes lányt aki nem kur*a. Szinte biztos vagyok benne hogy mint beszélgető partner jó vagy neki, de tudja hogy legbelül te egy ocsmány féreg vagy:D Ez nagyon nagy szívás öregem:D:D:D

20/F

2011. szept. 12. 20:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!