Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze vele ha van barátja? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Pécsi egyetemista vagyok,megismertem egy nagyon helyes és kedves lányt,akinek nagyon-nagyon sok ideje van barátja,de most távkapcsolatban vannak,több száz kilométerről van szó...Hogyan közeledjek hozzá?Próbáltam barátkozni,beszélgetni,meg ilyenek,nem is utasított el egyenesen,csak más dolga volt...Van esélyem?2011. szept. 7. 19:04
1/65 anonim válasza:
Se hogy hagyd őket békén tapló.
3/65 A kérdező kommentje:
Tudom,nem szép dolog,de nagyon tetszik,és a távkapcsolat hosszú távon nem is biztos hogy bejönne...
2011. szept. 7. 19:08
4/65 A kérdező kommentje:
én meg a közelben lakom,könnyebb lenne neki is...
2011. szept. 7. 19:09
5/65 anonim válasza:
Tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy őt szereti? Béla bá meg még nálad is közelebb lakik hozzá, mégsem kell neki...
6/65 anonim válasza:
Te írtó nagy par@rszt vagy! első vagyok.
Jah és keres másik csajt nem csak ő van ba+!!
7/65 anonim válasza:
hagyd békén,ha szakítanak akkor talán bepróbálkozhatsz,de nem egyből,időt kell hagyni neki...de nem véletlenül tart a kapcsolatuk így is...kopj le
8/65 anonim válasza:
Ne törődj a lányok véleményével, akik eddig írtak, tudod a nők otthon ülve, ha ilyesmit olvasnak mindig megy a nagy műfelháborodás, hogy "micsoda tapló" meg hasonlók, mert kb a hófehérke szintjén van a képzelőerejük, már ami a párkapcsolatokat illeti.
Szóval, simán próbálkozz a csajnál, egyáltalán nem tapló dolog, ha elutasít, akkor szereti a barátját, de nem vagy tapló, mivel elfogadod. Ha viszont viszonozza, akkor szintén nem vagy tapló, mert a csaj döntött így... Tehát érdemes megpróbálni, te semelyik esetben sem vagy tapló. :)
9/65 A kérdező kommentje:
kb.4 éve,úgy tudom,na és? az még nem jelenti hogy örökké tart! Csak arra gondoltam hogy rávezethetném hogy jobb ha a szeretett férfi közel van vagy ilyesmi... amúgy nem tenném de ez a nagy távolság...mintha nem is lenne neki pasija,nem? úgysem tudná meg ha alakulna valami,vagy nem tudom...
2011. szept. 7. 19:14
10/65 anonim válasza:
Szánalmas férég vagy. Ennyire nehéz lenne olyan lányra nyomulni akinek nincs barátja? Remélem.majd.jòl megverték...
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!