Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöhetnék össze vele ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze vele ha van barátja? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Pécsi egyetemista vagyok,megismertem egy nagyon helyes és kedves lányt,akinek nagyon-nagyon sok ideje van barátja,de most távkapcsolatban vannak,több száz kilométerről van szó...Hogyan közeledjek hozzá?Próbáltam barátkozni,beszélgetni,meg ilyenek,nem is utasított el egyenesen,csak más dolga volt...Van esélyem?
2011. szept. 7. 19:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

"19:14 vagyok

Ne hisztizzetek már, egyáltalán nem köcsögség, ha a csaj benne van..."

nincs konkrétan benne,csak nem küldött el a fenébe... mondom,más dolga volt,amikor kérdeztem nincs e kedve beszélgetni,és tényleg elment vhova a koleszból

2011. szept. 7. 19:21
 22/65 anonim ***** válasza:
Minek mozdulnál rá olyan csajra akinek van pasija? ha ezt az én barátnőmmel csinálnák, már leutaztam volna és szájba vertem volna a gyereket
2011. szept. 7. 19:22
 23/65 anonim ***** válasza:
vans00000 kussolj már el, csak azért mert neked is távkapcsolatod van, nem kell a távkapcsolatok védelmének szószólója lenni. Teljes mértékben a csajon fog múlni... Szóval csend legyen :D
2011. szept. 7. 19:23
 24/65 anonim ***** válasza:

"Minek mozdulnál rá olyan csajra akinek van pasija? ha ezt az én barátnőmmel csinálnák, már leutaztam volna és szájba vertem volna a gyereket"

Ez még lehet akár egy plusz izgalomforrás is, ha a kérdező kalandvágyó típus :D Megölni úgysem fognak kérdező.

2011. szept. 7. 19:24
 25/65 A kérdező kommentje:
Még nem mozdultam rá,csak az érdekelne,hogy egy átlag 19 éves lány hogy bírja a távkapcsolatokat,ha tényleg több száz kilométerről van szó,és hogy mennyire vevő új kalandokra,ha az elmúlt 4 évben hűséges volt,ez alapján van esélyem,nem???
2011. szept. 7. 19:25
 26/65 anonim ***** válasza:
Esély az mindig van, még ha 20 éves házas valaki, akkor is(bár az már tényleg durva, főleg ha gyerekek is vannak) a lényeg,hogy nem kell elszúrni és kreatívnak kell lenni.
2011. szept. 7. 19:27
 27/65 A kérdező kommentje:
és tényleg ennyire vérlázító dologra készülök? páran nagyon vehemensen leszóltak itt....
2011. szept. 7. 19:28
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

"Még nem mozdultam rá,csak az érdekelne,hogy egy átlag 19 éves lány hogy bírja a távkapcsolatokat,ha tényleg több száz kilométerről van szó,és hogy mennyire vevő új kalandokra,ha az elmúlt 4 évben hűséges volt,ez alapján van esélyem,nem???"

Szerintem ha már 4 éve hűséges ,akkor szeretheti a pasiját,nem kéne ebbe bele avatkozz, mert ha netán miattad vesznének össze, mert te rámozdultál ő meg hagyta, akkor a csaj nagyon kifog rád bukni, inkább várd meg még szakitanak addig te is szedj fel mást.

2011. szept. 7. 19:33
 29/65 A kérdező kommentje:
Csak ha én nem mi van ha más lép,és még össze is jön...végülis titokban is mehetne,vagy mittudomén...Csak azért mondom,mert nem AKÁRMILYEN szép lányról van szó,és többekről tudom hogy megvesznek érte,mert aranyos,kedves,és még gyönyörű is
2011. szept. 7. 19:36
 30/65 anonim ***** válasza:
Ha 4 éve párkapcsolatba ér, nem fogja megcsalni a pasiját, ebben biztos lehetsz
2011. szept. 7. 19:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!