Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze vele ha van barátja? Bővebben lent!
"19:14 vagyok
Ne hisztizzetek már, egyáltalán nem köcsögség, ha a csaj benne van..."
nincs konkrétan benne,csak nem küldött el a fenébe... mondom,más dolga volt,amikor kérdeztem nincs e kedve beszélgetni,és tényleg elment vhova a koleszból
"Minek mozdulnál rá olyan csajra akinek van pasija? ha ezt az én barátnőmmel csinálnák, már leutaztam volna és szájba vertem volna a gyereket"
Ez még lehet akár egy plusz izgalomforrás is, ha a kérdező kalandvágyó típus :D Megölni úgysem fognak kérdező.
"Még nem mozdultam rá,csak az érdekelne,hogy egy átlag 19 éves lány hogy bírja a távkapcsolatokat,ha tényleg több száz kilométerről van szó,és hogy mennyire vevő új kalandokra,ha az elmúlt 4 évben hűséges volt,ez alapján van esélyem,nem???"
Szerintem ha már 4 éve hűséges ,akkor szeretheti a pasiját,nem kéne ebbe bele avatkozz, mert ha netán miattad vesznének össze, mert te rámozdultál ő meg hagyta, akkor a csaj nagyon kifog rád bukni, inkább várd meg még szakitanak addig te is szedj fel mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!