Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze vele ha van barátja? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Pécsi egyetemista vagyok,megismertem egy nagyon helyes és kedves lányt,akinek nagyon-nagyon sok ideje van barátja,de most távkapcsolatban vannak,több száz kilométerről van szó...Hogyan közeledjek hozzá?Próbáltam barátkozni,beszélgetni,meg ilyenek,nem is utasított el egyenesen,csak más dolga volt...Van esélyem?2011. szept. 7. 19:04
31/65 A kérdező kommentje:
De b'szod bárkit megkaphatna,annyira állat a csaj,a pasija meg nagyon-nagyon átlagos,semmi extra,néztem facebookon! Komolyan,nincs sok önbizalmam,de nála jobban nézek ki,az meg nem nehéz!
2011. szept. 7. 19:40
32/65 anonim válasza:
hát próbáld meg, max elutasit (N)
33/65 anonim válasza:
de ennél nagyon gyökérség nincsen, mikor rámozdulnak a csajodra -.-'
34/65 anonim válasza:
de ennél nagyobb gyökérség nincsen, mikor rámozdulnak a csajodra -.-'
35/65 A kérdező kommentje:
de pont az érdekelne, hogy szerintetek HOGYAN kéne???
2011. szept. 7. 19:46
36/65 A kérdező kommentje:
Utolsó,ezt hogy érted? meg kellene tanulnod értelmes mondatokban kommunikálni,már bocs...
2011. szept. 7. 19:48
37/65 anonim válasza:
Nekem egy b*zeráncs bele jött a 14 hónapos kapcsolatomba, aztán megzavarta annyira nőmet, meg annyira nyomult rá, hogy a nőm szakított velem, aztán rájött, hogy mégis én kellek neki, visszajött hozzám, mert rájött hogy csak megvan zavarodva és csak én kellek neki, de aztán újra szakított velem, mert az a b*zi rányomult újra, elmondta neki hogy érez iránta tök régóta valamit meg megpróbálta megcsókolni....az ilyen emberek nem valók erre a világra....Hogyan képes valaki arra, hogy nyomul egy olyanra akinek van valakije basszus? nincs benned gerinc? :\
38/65 anonim válasza:
ha az én barátnőmre nyomulna egy kis féreg titokba alattomos módon és kiderülne, (márpedig előbb utóbb kiderül) elutaznék oda és addig ütném a gyereket amíg él
39/65 A kérdező kommentje:
Ha annyira gyökér voltál hogy nem tűnt fel hogy lenyúlják a csajodat,sajnállak...de nem a szakítás miatt,kb itt is remélem ez lesz,hogy engem választ a gyökér pasija helyett
2011. szept. 8. 14:39
40/65 A kérdező kommentje:
Utolsó,te meg mehetsz a francba,nekem keménykedhetnél...
2011. szept. 8. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!