Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze vele ha van barátja? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Pécsi egyetemista vagyok,megismertem egy nagyon helyes és kedves lányt,akinek nagyon-nagyon sok ideje van barátja,de most távkapcsolatban vannak,több száz kilométerről van szó...Hogyan közeledjek hozzá?Próbáltam barátkozni,beszélgetni,meg ilyenek,nem is utasított el egyenesen,csak más dolga volt...Van esélyem?2011. szept. 7. 19:04
41/65 anonim válasza:
Nem volt mit észrevenni, mert miután szakított először sírva jött vissza, hogy nem tudja miért csinálja ezt azzal, akit mindennél jobban szeret. De aztán ez a csavo meg egy másik, belebeszeltek, hogy jobb lesz neki nélkülem.
42/65 A kérdező kommentje:
Hát ezt sz'ptad,öreg :D nem baj,ez alapján működhet a dolog :D
2011. szept. 8. 18:05
43/65 anonim válasza:
nemhiszem, hogy így kéne reagálnod arra, ha mások segíteni próbálnak. lány vagyok, tudom mit fogok most írni. arra nem gondoltál, hogy a pasiját szidod, magadat fényezed, közben meg mindenkivel bunkózol, aki ide írt neked. te lennél a mintapasi, akire egy ilyen lánynak szüksége van? olvasd vissza, hogy hogyan és miket írtál. miből gondolod, hogy megcsalná a pasiját? mivel próbálkoztál eddig?
44/65 A kérdező kommentje:
Megcsalná,ez biztos,ha a 4 évben még nem tette meg elégszer,ami nagyon is biztos lehet...Másrészt te sem lehetsz különb,de mindegy.Igen,lehetek mintapasi, mert ennek a lánynak én kellek,nem egy olyan nyegle f'...sz mint a mostani hapsija.Visszaolvastam,bunkó kommentre bunkó válasz...Amúgy semmi különössel nem próbálkoztam,facebookon írogattunk egy kicsit,nem is tiltakozott vagy küldött el különösebben... :) amikor el akartam hívni valahová kettesben,nem akart jönni,de lesz ez még máshogy is,eléggé nyitva hagytuk a kérdést :) végülis közel van,egy koliban lakunk. Majd meglátjuk kinek lesz igaza,nézz majd fel ide,utolsó kommentelő lány,értesíteni foglak hol tart a dolog ;)
2011. szept. 8. 19:06
45/65 A kérdező kommentje:
egyébként,utolsó, még annyit,hogy ma buli,ami kínálkozó lehetőség :) kívánj sok sikert... vagy ha én nem...majd más! ;)
2011. szept. 8. 21:09
46/65 anonim válasza:
Istenem! Könyörgöm verje szét a csaj barátja a kérdező fejét. Annyira de annyira jó lenne! Utálom az ilyen beképzelt raj állatnak képzelő más csajára nyomulós kis férgeket. Az ilyeneket el kell taposni. Remélem majd egy izomagyú majd kitapossa a beledet.
47/65 anonim válasza:
Pécs,egyetem? Lehet hogy egy lányról beszélünk?Nekem is van egy ilyen kiszemeltem,aki (még) foglalt... melyik kolesz? :)
48/65 A kérdező kommentje:
Hogyan verne szét,nem is tud rólam,nem is tudna :D
Utolsó:Privátban írj,de nem hiszem hogy ugyanarról a valakiről van szó... Jó kis elsőéves csajok jöttek nekünk, így évfolyamtársaknak pont jók:) Egy-kettő majd egyéjszakásra, van akit tényleg csak felpróbálnék.
2011. szept. 9. 16:01
49/65 anonim válasza:
Írtam privátban :) Beképzelt p@r@szt vagy,de én is így állok az egyetemi évekhez,remélem a csajok is :) Akkor te is évfolyamtárs vagy?
50/65 anonim válasza:
Ha én szeretek valakit és stabilak az érzéseim iránta, fűzögethetnél, ahogy akarsz, szarnék a fejedre. Jó lenne, ha megértenéd kiskomám, hogy a szerelem lényege az, hogy kizárólagos. Ha meg nem hagyod abba, akkora pofont kapnál, hogy leesne a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!