Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöhetnék össze vele ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze vele ha van barátja? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Pécsi egyetemista vagyok,megismertem egy nagyon helyes és kedves lányt,akinek nagyon-nagyon sok ideje van barátja,de most távkapcsolatban vannak,több száz kilométerről van szó...Hogyan közeledjek hozzá?Próbáltam barátkozni,beszélgetni,meg ilyenek,nem is utasított el egyenesen,csak más dolga volt...Van esélyem?
2011. szept. 7. 19:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:

Útolsó fiú vagyok!!

És de igen ez köcs*gség!!!

2011. szept. 7. 19:17
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
Újabb bizonyíték, hogy mindenféle, sötét, hülye tahó bejuthat az egyetemre.
 13/65 anonim ***** válasza:
hopsz ezt elrontottam bocsánat :DD
 14/65 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:14"

de hogyan próbálkozzak be? Ha van pasija hogyan "győzhetném meg" hogy van más srác is a földön?

15/65 anonim ***** válasza:
szállj le róla jobban teszed ha nem avatkozol bele.Jó neki igy az élete, nem kéne elrontani.
2011. szept. 7. 19:18
 16/65 anonim ***** válasza:

19:14 vagyok

Ne hisztizzetek már, egyáltalán nem köcsögség, ha a csaj benne van...

2011. szept. 7. 19:18
 17/65 anonim ***** válasza:
DE GFOG MÁR FEL HA VAN PASIJA AKKOR MINEK AKAROD GYŐZKÖDNI VALÓSZÍNŰLEG SZERETI IDIÓT* MEKKORA EGY P@R@SZT VAGY!!!
2011. szept. 7. 19:19
 18/65 A kérdező kommentje:
Miért k..csögség? Nem birtokolja az a másik srác,miért gondoljátok ezt bunkóságnak?
2011. szept. 7. 19:19
 19/65 anonim ***** válasza:
Miért kell bele avatkozni másnak a párkapcsolatába hmm??????
2011. szept. 7. 19:20
 20/65 anonim ***** válasza:

19:14 vagyok

Ez már bonyolultabb kérdés :D Tudja, hogy tudod, hogy van barátja? A lényeg, hogy csináld úgy, mintha te nem akartál volna vele összejönni, mégis összemelegedtetek valahogy. Ezekhez ilyen kis trükkök kellenek, közel kerülni hozzá bármi áron. Ezt mindenki máshogy csinálja.

2011. szept. 7. 19:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!