Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni egy focistával?
Légyszi ne nézzetek hülyének tudom hogy kicsit hülye kérdés...
Azért kérdeztem mert mindig is az volt az álmom hogy egy focistával összejöjjek de hogyan? :(
Valami ötletek tippek?
köszi :)
Hát ez attól is függ mennyi idős vagy :) Én focistával járok most is, volt már előtte is focista barátom, mindketten leszerződtetettek, de egyikük 18, másikuk 17 éves. Hogy őszinte legyek én a mostanival buliban, az előzővel állatkertben ismerkedtem meg :D Elég egyszerű volt a képlet, odajöttek hozzám, és bumm :D Randi, szerelem :D
De ha ennyire buksz a focistákra, menj el edzésekre... Barátnőmnek beütött a krach, fejberúgták labdával, elájult :D A srác aki fejberúgta csak nevetett rajta, de egy csapattársa elkérte a számát... :)
ez egy jó ötlet! elájjulás :D
24 éves vagyok :)
jah miért nevetett?
Rájött hogy direkt szaladt bele a barátnőd a labdába?? az viszont ciki
uramisten..:DD járj nagypályás edzésekre, futsalra, stb...bár ezeket a beképzelt majmokat nehéz lehet felszedni szerintem:D
és nem egy megkeseredett lány vagyok, nekem is focista barátom van...
kívánom hogy te is normális srácot találj ezek között a nagyképű majmok között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!