Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni egy focistával?

Figyelt kérdés

Légyszi ne nézzetek hülyének tudom hogy kicsit hülye kérdés...

Azért kérdeztem mert mindig is az volt az álmom hogy egy focistával összejöjjek de hogyan? :(

Valami ötletek tippek?

köszi :)

2009. ápr. 21. 14:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Jó, tegyük föl, hogy modell leszel. Hogy képzeled ezután? Tényleg nem értem, mi a párhuzam. Azt gondolod, hogy a focistákat érdeklik a modellek? Vagy miért szeretnél modell lenni? Vagyis oké, hogy az akarsz lenni, akkor légy az, de akkor mi közük van hozzá a focistáknak? Ezt komolyan nem értem, és szerintem mások is ezt nem értik...

Igen, nem értjük, mit akarsz.

2009. ápr. 21. 17:45
 32/46 A kérdező kommentje:

én csak azt írtam hogy lehet hogy modellként felfigyelne rám :S

szerintem jó nem?

2009. ápr. 21. 18:37
 33/46 anonim ***** válasza:
Hívd el moziba!
2009. ápr. 21. 18:44
 34/46 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy jöhetsz össze vele mint egy nem focistával.Beszélgess vele, hívd el valahova, kérdezgesd, és vess rá borjú szemeket!lEHETŐLEG MINISZOKNYÁBAN!
2009. ápr. 21. 18:45
 35/46 anonim ***** válasza:
Ember, ha modell vagy, ugyanolyan csinos vagy mintha nem vagy modell, ugyanis egyszer már megszülettél.
2009. ápr. 21. 18:45
 36/46 A kérdező kommentje:
jó de hogy kezdjek hozzá?
2009. ápr. 21. 19:29
 37/46 anonim ***** válasza:

A focit szereted egyáltalán?

Ha szereted, menj ki egy magyar bajnokira, vegyél mezt a kiszemelt nevével, aztán utána menj oda hozzá és gratulálj a teljesítményéhez stb.

2009. ápr. 21. 20:25
 38/46 anonim ***** válasza:

Jézusom..

Szerintem meg rohanj be egy meccs közepén meztelenül a pályára. Asszem észrevenne..

(Kinézem belőled ;)

2009. ápr. 21. 21:56
 39/46 anonim válasza:
hány éves vagy te?
2009. ápr. 22. 15:43
 40/46 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok!

a meztelen ötlet nem tetszik :D

2009. ápr. 22. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!