Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni egy focistával?
Légyszi ne nézzetek hülyének tudom hogy kicsit hülye kérdés...
Azért kérdeztem mert mindig is az volt az álmom hogy egy focistával összejöjjek de hogyan? :(
Valami ötletek tippek?
köszi :)
menny el egy edzésre :)
de amúgy igen ez az első lépés amúgy téged a focisták izgatnak fel?
komolyan kérdezem..
Igen a focisták..!:)
Milyen edzésre menjek el?
Jó ötlet a meccs de a meccseken is nagyon sokan szúrkolnak így nem vesz észre...
-adj fel társkereső hirdetést, "focistát keresek" jeligére.
-járj edzésekre , vess kihívó pillantást a csapatra, nyalogas a szád szélét.
-járj meccskere, többi ugyanaz mint az előzőnél
-szerezz be egy szimpla pasit, és vedd rá, hgy focizzon.
De érdekes engem meg a focisták találnak meg..én nagyon nem szeretem őket külsőben. A macisabb pasik jönnek be, bár a párom is focizott...
Szerintem nem jön be ez a rajongó dolog, a párom mesélte,hogy ő mindig kiröhögte az ilyen "kiscsajokat"...mármint akik így akartak ismerkedni. Van konkrét focista? Vagy bármelyik focista? Pont szerintem focistát bármelyik szórakozóhelyen találsz..vagy ezekben a sport pubokban.
figyelj van eddzés ahol több üres idejük van meg nincs tömeg ott jobban megéri próbélkozni..esetleg észreveszi hogy ott ulsz vagy állsz magadba.
szerintem várd meg a lehetőséget és mond meg neki hogy jól játszik, esetleg hogy tetszik neked
ha van nálad víz akkor meg tudod kínálni vele és már kicsit intimebb a helyzet,kérdezd meg hogy van e barátnője, kérdezd meg hogy mióta játszik.
légy ott párszor szemeld ki beszélgess vele .. :) de gyorsabban is megkaphatod:) edzés után nagyobb a libidó és elfogy az ész
harjá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!