Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni egy focistával?
Figyelt kérdés
Légyszi ne nézzetek hülyének tudom hogy kicsit hülye kérdés...
Azért kérdeztem mert mindig is az volt az álmom hogy egy focistával összejöjjek de hogyan? :(
Valami ötletek tippek?
köszi :)
2009. ápr. 21. 14:19
21/46 anonim válasza:
Kisanyám, neked az IQ-d valahol a mínusz tartományban mozog. ok, ha 12 éves vagy, a dolog el van nézve.
jól van, menjél szépen modellkedni, aztán focistázz be. egy menetre ekkora aggyal biztos jó leszel valamelyiknél.
22/46 anonim válasza:
A modell a te ötleted volt :)
Menj oda ahhoz a focistához, aki tetszik, és mondd hogy láttad a meccset de nem érted. Nem magyarázná-e már el?
23/46 anonim válasza:
Álcázd magad sportriporternek :-)
24/46 anonim válasza:
És akkor mi van, ha annak a bizonyos kiszemeltnek nem jössz be? akkor majd addig próbálkozol a csapat többi tagjánál, míg vmelyik össze nem jön? arra nem gondoltál, hogy akkor rajtad fog az egész csapat röhögni?
25/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 12 éves... A modellkedést azért tartom jó ötletnek mert mégis csak jobb szituácíó lenne mint egy öltözőtakarító!
2009. ápr. 21. 17:37
26/46 A kérdező kommentje:
nem értitek amit írok...:(
2009. ápr. 21. 17:37
27/46 A kérdező kommentje:
17:35 - de gondoltam arra is...
2009. ápr. 21. 17:38
28/46 anonim válasza:
Nem lehet hogy neked egy konkrét focista tetszik? Kersss közös ismerőst. Bár nem tuti semmi :)Melyik klubból legyen?
És hány éves vagy valójában?
29/46 anonim válasza:
Szerintem menj el modellkedni! :)
30/46 anonim válasza:
Beckham is egy modellt választott, így lenne esélyed. Esetleg egy híres focistára. Néger lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!