Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Pszichiátria?
20 éves lány létemre még nem volt semmi szerelmi életem, nem járok el sehova mert nincs kivel és hova. Neten ismerkedtem meg, találtam pár fiúbarátot, 1-2nél reméltem, hogy lesz valami idővel, de aztán mégsem. Megőrülök már azért, hogy legyen egy társam. Sokszor kiborulok kis dolgokon is emiatt, mert amúgy is ki vagyok készülve. Hogy még nem szeretett senki. Meg, hogy miért mindig mások a nyerők, engem miért nem vesz észre senki úgy, mint nőt. Pedig nem vagyok ronda, sem kövér. Élőben nehezen ismerkedem. Azt hozzáteszem, hogy ha meglátnak akkor ritkán jönnek oda vagy ha oda is jönnének nem tudnám hogy kezelném a helyzetet. Tényleg lenne belőle valami vagy csak szórakoznak. Egy hisztis pics@ lettem mert fiatalabb koromban nem ittam, nem dohányoztam, nem jártam bulizni és mert nem szeretett még senki úgy mint a barátnőjét. Van egy barátom ő áll hozzám legközelebb, nem vagyok belé szerelmes mégis fáj ha más lányt szeretne így elég nehéz ismerkedni. Nem tudom elképzelni, hogy egy új ismeretség fontosabb legyen, mint egy régi. Hogyan lenne fontosabb, mitől? Hol találjak egy normális fickót aki képes lenne még arra is, hogy szeressen és ne jöjjön közbe senki és semmi. Képtelenségnek tartom, hogy kelljek valakinek, hogy szeressenek, hogy találkozzam valakivel aki normális is, tetszünk egymásnak minden jó lenne. Túl szép lenne.
Úgyhogy lányok, bulizzatok, igyatok, ismerkedjetek, kavarjatok, kíméljétek magatok, hogy hasonló sorsra jussatok!
Te tényleg szereted sajnáltatni magad, én is ebben a cipőben voltam nem volt szerelmem igaz főleg azért nem mert mindig dilisekkel jöttem össze a randin(az egyik az első randin megkérte a kezem:D) én is kicsit kezdtem depis lenni, de úgy voltam vele, hogy ez van addig is lefoglalom magam a munkámmal(porcelánfestő vagyok)gondolhatod,hogy ez idegnyugtató dolog meg persze sokat olvastam és jártam programokra teszem azt múzeumba.Aztán egyszer írt nekem egy alsós osztálytársam,hogy mi van velem elkezdtünk msn-ni találkozgatni és most már 2 éve járunk:)és mindez csak 24 évesen következett be nálam.Megjegyzem nehéz eset vagyok művészlélek lévén(ami szinte egyenértékű a bolonddal)vannak idegesítő tulajdonságaim,de a páromnak is és mégis úgy szeretjük egymást amilyenek vagyunk szóval te is megtalálod majd a párod ha minden lehetőséget kihasználsz akkor is ha azt hiszed, hogy lehetetlen eset vagy:)
ne nyafogj hanem kezdj el élni, mert az önsajnáló csajokat viszont senki nem szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!