Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Pszichiátria?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Pszichiátria?

Figyelt kérdés

20 éves lány létemre még nem volt semmi szerelmi életem, nem járok el sehova mert nincs kivel és hova. Neten ismerkedtem meg, találtam pár fiúbarátot, 1-2nél reméltem, hogy lesz valami idővel, de aztán mégsem. Megőrülök már azért, hogy legyen egy társam. Sokszor kiborulok kis dolgokon is emiatt, mert amúgy is ki vagyok készülve. Hogy még nem szeretett senki. Meg, hogy miért mindig mások a nyerők, engem miért nem vesz észre senki úgy, mint nőt. Pedig nem vagyok ronda, sem kövér. Élőben nehezen ismerkedem. Azt hozzáteszem, hogy ha meglátnak akkor ritkán jönnek oda vagy ha oda is jönnének nem tudnám hogy kezelném a helyzetet. Tényleg lenne belőle valami vagy csak szórakoznak. Egy hisztis pics@ lettem mert fiatalabb koromban nem ittam, nem dohányoztam, nem jártam bulizni és mert nem szeretett még senki úgy mint a barátnőjét. Van egy barátom ő áll hozzám legközelebb, nem vagyok belé szerelmes mégis fáj ha más lányt szeretne így elég nehéz ismerkedni. Nem tudom elképzelni, hogy egy új ismeretség fontosabb legyen, mint egy régi. Hogyan lenne fontosabb, mitől? Hol találjak egy normális fickót aki képes lenne még arra is, hogy szeressen és ne jöjjön közbe senki és semmi. Képtelenségnek tartom, hogy kelljek valakinek, hogy szeressenek, hogy találkozzam valakivel aki normális is, tetszünk egymásnak minden jó lenne. Túl szép lenne.

Úgyhogy lányok, bulizzatok, igyatok, ismerkedjetek, kavarjatok, kíméljétek magatok, hogy hasonló sorsra jussatok!

2011. szept. 6. 22:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

'Az a baj, hogy utálom a részegeskedő embereket, ilyenek közt nincs helyem, főleg nem társat keresni..."

HA ÍGY GONDOLOD, MIÉRT EMLEGETED ŐKET? LÉTEZNEK MÁSFÉLE EMBEREK IS... :P

"Egy új társaságban meg megint csak azt érezném, hogy kolonc vagyok és csak odapofátlankodtam, meg nyilván sosem lennék olyan fontos senkinek barátilag, mint a régi barátai."

Egy jófej társaságban nem éreznéd ezt, mert figyelnének rád mint jövevényre!

"Szerelmet meg.... Esélytelennek látszik."

Mert azt hiszed! Mindenki hite szerint végzi!

2011. szept. 6. 23:28
 32/54 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy Te segítséget kérsz. De amíg támadójelleggel védekezel, addig hogy szeretnél te segítséget? Bedobtad a pszichiátriát mint opciót. Neki is azt mondanád, hogy felőlem, ahogy gondolod? Észrevetted, hogy benne vagyunk az ördögi körben? Körbe körbe megyünk? Mondasz valamit, reagálunk rá, kb mondasz egy hasonlót, reagálunk rá ugyanúgy, mondasz még egy hasonlót, reagálunk rá ugyanúgy, és így tovább, amíg le nem fekszünk aludni. :) Így nem tudunk segíteni, ha az egyik füleden be, a másikon ki, és folytatod a negatív gondolatmeneted.
 33/54 kicker ***** válasza:
Olyan problémán emészted magad amit mindenki megtehetne,és ha mindenki megtenné nagy baj lenne.A kérdésedre nincs válasz ha van akkor 1000 és 1000 megannyi végeredmény fejlődhet ki,olyan szálat próbálsz kibogozni amire eddig sosem leltek választ,ezért felesleges is mert nincs.Egy kapcsolat kimenetele több lehet,nem mondom hogy nem lenne olyan aki kihasználna akinek csak testileg kellenél,de vannak olyanok akiknek számítasz,akiknek a közelséged örömet okoz és hogy megtaláld keresni kell és hagyni hogy rátaláljon,és próbára tegyen. Ez az élet,sok kérdés kevés válasz,de mégis élünk,ha helyzet megszületett fel kell ismerni és már ott van kezelni kell,nem szabad azt mondani hogy nincs,mert van és körülvesz.De egy dologban igazad van,mindig az van számunkra amit el akarunk hinni,másra teljesen vakok leszünk, még akkor is ha tudjuk hogy nem így van.
 34/54 anonim ***** válasza:
23:23-as! 4 és fél sor.
2011. szept. 6. 23:36
 35/54 A kérdező kommentje:
23:28 Értem miről beszélsz. mondtatok pár lehetőséget, de nem látom a tényleges megoldást és félek, hogy mi lesz ennek a vége... Majd amikor jobban leszek, kialszom magam vagy nem tudom átgondolom a dolgokat. Most még ez nem megy, semmi megoldást nem látok... Még.
2011. szept. 6. 23:37
 36/54 anonim ***** válasza:

"félek... Majd...Most még ez nem megy" :) Na mindegy, de ezen az alvás nem fog segíteni. Ezen az segítene, ha egyszer megpróbálnál máshogy gondolkozni. Például:

félek helyett bátor vagyok

majd helyett most

most még ez nem megy helyett pedig megy, sikerülni fog

Már ennyi is segíthet.

2011. szept. 6. 23:41
 37/54 anonim ***** válasza:

"mondtatok pár lehetőséget, de nem látom a tényleges megoldást és félek, hogy mi lesz ennek a vége... Majd amikor jobban leszek, kialszom magam vagy nem tudom átgondolom a dolgokat. Most még ez nem megy, semmi megoldást nem látok... Még."

Pedig itt a megoldás ebben a 4 oldalban, szerintem te is látod. Erről eszembe jutott egy idézet.

"A bizonytalan emberek mindig mindent túlbonyolítanak."

2011. szept. 6. 23:45
 38/54 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ha ajánlhatok egy könyvet:

Louise L. Hay - Éld az életed!

Nekem sokat segített, kezdésnek legyen ez, ha gondolod. Nem egy drága könyv, 2-3 ezer Ft, és nem is egy Elfújta a szél hosszúságú. Könnyen olvasható, emészthető, érthető.

2011. szept. 6. 23:47
 39/54 kicker ***** válasza:
Nem is lehet látni mi lesz a vége így az elején,ez a élet sója csupa váratlan esemény amiben lehet bánat öröm és megannyi íz,ettől olyan teljes és egyedi mindenki élete mert minden mozdulatunk egy reakciót vált ki ,ami nem követ másokét és nem lehet példa rá.Hasonlóság ugyan van de mégis eltérő.Ezt kell megérteni ezért nincs tökéletes válasz sem a Te és mások problémájára,viszont kapaszkodót nyújthat ami azért lehet segítség.
2011. szept. 6. 23:49
 40/54 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de ebben az állapotban nem tudok pozitívan gondolkodni... (Nem csak ez a problémám van, hanem családdal is összevesztem meg a suli is nyomaszt mi lesz, és még fizetős is...) Legalább szerelem lenne...
2011. szept. 7. 00:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!