Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Pszichiátria?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Pszichiátria?

Figyelt kérdés

20 éves lány létemre még nem volt semmi szerelmi életem, nem járok el sehova mert nincs kivel és hova. Neten ismerkedtem meg, találtam pár fiúbarátot, 1-2nél reméltem, hogy lesz valami idővel, de aztán mégsem. Megőrülök már azért, hogy legyen egy társam. Sokszor kiborulok kis dolgokon is emiatt, mert amúgy is ki vagyok készülve. Hogy még nem szeretett senki. Meg, hogy miért mindig mások a nyerők, engem miért nem vesz észre senki úgy, mint nőt. Pedig nem vagyok ronda, sem kövér. Élőben nehezen ismerkedem. Azt hozzáteszem, hogy ha meglátnak akkor ritkán jönnek oda vagy ha oda is jönnének nem tudnám hogy kezelném a helyzetet. Tényleg lenne belőle valami vagy csak szórakoznak. Egy hisztis pics@ lettem mert fiatalabb koromban nem ittam, nem dohányoztam, nem jártam bulizni és mert nem szeretett még senki úgy mint a barátnőjét. Van egy barátom ő áll hozzám legközelebb, nem vagyok belé szerelmes mégis fáj ha más lányt szeretne így elég nehéz ismerkedni. Nem tudom elképzelni, hogy egy új ismeretség fontosabb legyen, mint egy régi. Hogyan lenne fontosabb, mitől? Hol találjak egy normális fickót aki képes lenne még arra is, hogy szeressen és ne jöjjön közbe senki és semmi. Képtelenségnek tartom, hogy kelljek valakinek, hogy szeressenek, hogy találkozzam valakivel aki normális is, tetszünk egymásnak minden jó lenne. Túl szép lenne.

Úgyhogy lányok, bulizzatok, igyatok, ismerkedjetek, kavarjatok, kíméljétek magatok, hogy hasonló sorsra jussatok!

2011. szept. 6. 22:34
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
Zárda.
2011. szept. 6. 22:35
 2/54 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi baj sztem. 18 vagyok és még nem volt barátnőm, de nem is akarok, amíg nem járom ki a sulit. A haverom 15 neki se volt még, az már kicsit fura:)
2011. szept. 6. 22:38
 3/54 anonim ***** válasza:
+1
2011. szept. 6. 22:39
 4/54 anonim ***** válasza:
88%
Tanácsoltam, hogy mit csinálj, te letiltottál, mert annyit szűrtél le az egész 2 oldalas tanácsból, hogy bele akarok szólni az életedbe. Innentől nekem oly mindegy mit csinálsz.
2011. szept. 6. 22:39
 5/54 anonim ***** válasza:
Egy nagy frászt kell ide pszichiátria. Egyszerűen adni kéne valami értelmet az életednek, mert a párkeresés az önmagában nem elég. Tanulj, dolgozz olyat, amit hivatásodnak érzel. Igyekezz a legjobb lenni. Azzal foglalkozz, a mi előre visz, ne csak a pasizással.
2011. szept. 6. 22:40
 6/54 anonim ***** válasza:
22:40: Szinte ugyanezt a tanácsot adtam neki, csak pár példával körítve.
2011. szept. 6. 22:41
 7/54 anonim ***** válasza:
24 éves fiú létemre én sem voltam még szerelmes, és csak egy barátnőm volt, és azt sem nevezném egy komoly kapcsolatnak. :) De tény és való, hogy a hozzá állásodon kell változtatni, ami nem egyenlő pszichiátriával. Maximum pszichológus, de az sem fontos. Neked kell érezni belül a változást. Tedd fel magadnak a kérdést: "Megszeretnék változni?" Milyen érzés fog el közben?
2011. szept. 6. 22:42
 8/54 A kérdező kommentje:
Eleget éltem szerelem nélkül, sajnálom, de nem vagyok gép aki képes így tanulni, dolgozni bármit csinálni... Főleg nem ismerkedni, mert szerintem elriasztanám ebben az állapotban azt is akinek tetszenék. Ördögi kör...
2011. szept. 6. 22:44
 9/54 anonim ***** válasza:
Mindenre rálehet fogni, de azt az ördögi kört csak Te tudod megállítani, senki más. Emberek segíthetnek neked, de helyetted semmit sajnos, és ez az élet minden területére igaz. 22:42 voltam.
2011. szept. 6. 22:45
 10/54 anonim ***** válasza:
Dehogy riasztanád, normálisan nézel ki, csak "nem tűröd el, hogy más beleszóljon az életedbe." Ugyan azt tanácsolom mint akkor, de úgyse fogod meg tenni, és egy életre egyedül maradsz.
2011. szept. 6. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!