Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túl sokat kérek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikuska94 kérdése:

Szerintetek túl sokat kérek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 hónapja vagyok együtt a barátommal. Mivel más városban tanul, úgy döntöttem nem fogok veszekedni ha el akar menni bulizni. Had menjen. Csak annyit kértem cserébe, hogy ha hazaér (legyen az bármilyen későn), küldjön egy sms-t. Ennyi. Nem több. De mégsem tudja megtenni. Néha mondjuk felhív, de sokszor van az, hogy se hívás, se sms. Mára eljutottunk odáig, hogy mikor itthon van hétvégén, akkor is nélkülem menne bulizni. Persze mindig megkérdezi, hogy elmehet-e. (De szerintem inkább csak udvariasságból.) Tegnap este is elment a barátaival. Reggel felkeltem 9 körül, és látom, hogy semmi sms. Próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva. Felhívtam a barátnőmet, akinek a barátja az én barátommal volt este, hogy megkérdezzem tud-e valamit a fiúkról. Erre azt mondta, hogy a fiúk reggel fél 6-ig buliztak és hogy az ő barátja küldött neki sms-t, hogy: ,,Minden rendben, most megyek haza. Ha felkeltem hívlak. puszi!"

Ne értsetek félre, nem vagyok féltékeny. Csupán eszelősen aggódó vagyok. Mindig is ilyen voltam. :S Ha valakit nem érek el telefonon, teljesen kikészülök. Tudom hülyeség, de sajnos ilyen vagyok.

Szóval a kérdésem: Szerintetek túl nagy kérés egy sms azért, hogy egyedül elmehessen bulizni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. szept. 4. 12:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
12:59-es vagyok. Ez nem egy veseátültetés, nem egy nagy dolog, ez egy sms bruttó 20 Ft körül ami este igen kedvező. Ha szeretne és értékelne téged akkor nem felejtkezet volna meg rólad és nem sajnálna egy sms-t. Egy tapló a párod:) Szerintem sokkal jobban járnál, ha dobod míg tudod.
2011. szept. 4. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!