Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt olyan, aki soha nem kételkedett a párjában, nem volt soha féltékeny rá, tökéletesen megbízik benne?
Nagyon szeretjük egymást a párommal, ő az első férfi akiben teljesen megbízok, sose csalna meg, nincs is oka rá, hisz jó a szex vele, nem hanyagoljuk el egymást. Teszek is róla, hogy jó nézzek ki, nem tunyultam el, csak azért mert párom van, inkább motivál, hogy sportoljak, csinos legyek(büszke is rám). Több mint 3 éve vagyunk együtt, 3 éve, pedig együtt is élünk. Az első válaszoló pedig még nem találta meg az ,,igazit".
25N
Én 4 évig voltam együtt az előző pasimmal és tényleg soha nem kételkedtem benne. Ő nem az a típus egyszerűen, aki tudná vállalni a megcsalással járó stresszt, szóval tudtam, hogyha esetleg megtetszene neki valaki más, akkor is előbb szakítana és utána se jönne rögtön össze a másik lánnyal. De ettől meg nemigazán kellett félnem, hiszen nem kereste az elkalmakat, hogy másik lányokkal ismerkedjen, csak olyanokkal találkozott, akik vagy régi barátai, vagy énis ismertem őket, és soha nem titkolózott...
Mondjuk amúgy sem vagyok az a féltékeny típus, mert énis ha együtt vagyok valakivel, akkor nem véletlenül vagyok pont vele, beteg dolog lenne, ha még mellette mást keresnék...
De ugye azt mondják, hogy az nem bízik másban, aki önmagában sem bízik, és én hiszek ebben, hogy a féltékenységet mindenképpen valami önbizalomhiány vagy az ember belső lelki egyensúlyának felborulása okozza és olyan, mint egy betegség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!