Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek tökéletesen működő kapcsolata van, miért csalja meg a barátnőjét?
Ha valakinek tökéletesen jól működő kapcsolata van, az nem csalja meg a barátnőjét. Csak hát nincsenek tökéletes kapcsolatok. Egy megcsalás mindig 2 emberen múlik. Azon a kettőn, aki együtt van, a 3. az csak a probléma megjelenése után jön a képbe.
Én amúgy nem csalnám meg a barátnőmet, mert nem éri meg. Nekem és neki se lenne jó tőle.
Mert f.sz. Vannak ilyen típusok, azt hiszik, hogy nekik ez joguk. Vadászösztönre szoktak hivatkozni.
Vagy olyat láttam még ilyen esetben, hogy a srácnak kicsi volt az önbizalma, és ezzel akarta kompenzálni. Érezni akarta, hogy ő kell a lányoknak. (Mintha nem az lenne a legjobb önbizalomnövelő, hogy valaki szereti őt és vele akar lenni...)
Defektes az ilyen mind, undorító férgek...
Ha tényleg tökéletes, akkor NEM csalja.
Ezen nincs mit vitázni, a tökéletességbe ez nem fér bele.
Legfeljebb a lány részéről tökéletes (-nek hitt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!