Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az ideális hely az első smároláshoz? Nem csak a barátommal lesz ez az első, hanem egész életemben. És tökéletesen szeretném, hogy történjen.
Akkor lesz a legtökéletesebb, ha spontán fog történni, bárhogy, bárhol.
Már biztos elképzelted a csillagokat az ég alá, meg a tűzijátékot a háttérben, esetleg a lemenő nap utolsó sugarait, amint megvilágítanak titeket, de ezek és az ehhez hasonló képzelgések azok amik nem válnak valóra és azért mert ilyeneket akarsz de nem lesz ilyen, nem fogod élvezni.
Csak csináljátok simán, amikor van egy pillanat ami alkalmas rá.
Nem úgy gondoltam a tökéleteset h egy szállodában ahogy te leírtad kedves 2.válaszoló..namind1..
És ezt a "tökéletesen szeretném"ezt sem sorozatokból szedtem,utálom a sorozatokat,1et sem nézek...csak egyszerüen jól akarom..
most az miért baj ha emlékezetessé akarja tenni ezt a pillanatot??
nem kell ide sorozat nézés hogy valakinek ilyenfajta elképzelései legyenek
hm szerintem egy kivilágított park,vagy ahol először találkoztatok..iletve ahol megkérdezte járnátok-e..az is tökéletes lehet(akkor gáz ha ez msn-en történt meg)
de pl vmi buli..mert az egy eseményhez köt(én így vagyok vele)
vagy 1 hónapos évfordulótok napján..megszervezheted otthon ha épp szüleid nincsenek otthon..esetleg gyertyafény vagy vmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!