Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az ideális hely az első smároláshoz? Nem csak a barátommal lesz ez az első, hanem egész életemben. És tökéletesen szeretném, hogy történjen.
Figyelt kérdés
4hete vagyunk együtt és nemsokára meg lesz az első smárolás..Ő már smárolt,én még nem..De nem akarom bárhol,bárhogy..Tökéletesen szeretném..2010. szept. 22. 16:40
11/15 A kérdező kommentje:
köszi hogy kiállsz mellettem.. :D szerintem is tök igazad van..
és nem msnen történt meg..szerencsére..:)
köszönöm az ötleteket.:))
2010. szept. 22. 17:20
12/15 Krissz93 válasza:
fejjel lefele lógva egy 15 méteres fenyőfáról lehet szerintem a hozzád illő hely
13/15 A kérdező kommentje:
-.-"
az ilyen hozzászólásokat nem kérném.
2010. szept. 22. 20:13
14/15 anonim válasza:
Első csókhoz minden hely megfelel. :) De nem biztos hogy egy emberekkel teli diszkóban romantikus lenne! :D Nekem mostani barátommal történt egy plázában, egy nem túl forgalmas helyen, sőt jó ha 2-3 ember sétálgatott arra, és hihetetlen jó volt. sok sikert hozzá (Y) 16/L
15/15 A kérdező kommentje:
köszii :)
2010. szept. 24. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!