Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak ez mennyire ideális?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva találkozok egy lánnyal, előszr, és arra gondoltam, találkoznánk xy helyen, onnan lesétálnánk, egy kávézóba, beülnénk, meghívnám valamire, leülnénk és beszélgetnénk, majd lehet ottlenne ismerős a barátnőjével, akik kihívnának minket csocsózni. Ennyi kb, ehhez kell még valami? vagy szerintetek milyen?2011. máj. 27. 22:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem még egy darabig kísérd haza és tökéletes lesz :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is egy korrekt dolog ez.
3/5 A kérdező kommentje:
Bár nem tudom a lánynak megfelelne -e 16 éves, nemtudom, igazából a hely, nemcsak kávézó, hanem interneten kocsmának is ki van írva, de olcsó, és kultúrált hely.
2011. máj. 27. 22:48
4/5 anonim válasza:
Nagyon jó,de szerintem is kísérd haza egy darabig.
5/5 anonim válasza:
Aki csozózik a kocsmát is bírja, nem kell olyan helyre vinni ahol te magad feszélyezve érzed magad
Kicsit szokja ezt az életteret is
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!