Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek egy új, komoly kapcsolatban mennyi idő után ideális az első szex?
A kor is számít ilyenkor. Egy 16 évesnek lehet, hogy csak fél év után ideális az első szex. Egy 18 évesnek egy hónap után, egy 30 évesnek meg 1 nap után.
A barátnőmmel 7 hónapot vártunk, aki ugyanannyi idős, mint én.
17/F
azért bírják már ki egy hónapig , mert új kapcsolatban még ki kell ismerni másikat , ő a pasik hazudnak reggel délben este ,
bocs épp nemrég tapasztaltam meg
egy 14 évesnek 5 év múlva
egy 20-on felülinek akár első nap is lehet
utolsó, ez jó :DDD
sztem nem kell hozzá szerelmesnek lenni, mert ez mindenkinél máshogy alakul, vkinél 1 hónap, míg másoknál több is lehet.
sztem érezni fogjátok, ha már mindketten készen álltok rá, de nem kell erőltetni semmit!
"azért bírják már ki egy hónapig , mert új kapcsolatban még ki kell ismerni másikat , ő a pasik hazudnak reggel délben este ,
bocs épp nemrég tapasztaltam meg"
Én meg most jöhetnék azzal, hogy a nők érzéketlenek, mert játszanak a férfi érzelmeivel, meg nem érdekli hogyha udvarolnak nekik. Nemrég tapasztaltam meg.
Amúgy szerintem akár egy nap után is. Ez függ attól, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz, fellobban-e az a bizonyos szikra, esetleg ismerték-e egymást előtte. Van ismerősöm aki így jött össze a barátjával hogy szexxel végződött az első randijuk. De az átlagos esetekben két hét, egy hónap azért szerintem belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!