Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szerintetek egy új,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek egy új, komoly kapcsolatban mennyi idő után ideális az első szex?

Figyelt kérdés
Amikor a lányt sem gondoljátok, ribancnak, hogy pl. már az első nap, de nem is várat túl sokáig?
2010. aug. 26. 12:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
amikor annyira szerelmes és mindketten akarják
2010. aug. 26. 12:32
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

A kor is számít ilyenkor. Egy 16 évesnek lehet, hogy csak fél év után ideális az első szex. Egy 18 évesnek egy hónap után, egy 30 évesnek meg 1 nap után.

A barátnőmmel 7 hónapot vártunk, aki ugyanannyi idős, mint én.

17/F

2010. aug. 26. 12:34
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

azért bírják már ki egy hónapig , mert új kapcsolatban még ki kell ismerni másikat , ő a pasik hazudnak reggel délben este ,

bocs épp nemrég tapasztaltam meg

2010. aug. 26. 12:35
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
nem kell általánositani, utolsó
2010. aug. 26. 12:36
 5/17 anonim ***** válasza:
7%

egy 14 évesnek 5 év múlva

egy 20-on felülinek akár első nap is lehet

2010. aug. 26. 12:36
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Fél év. Plusz mínusz 6 hónap.
2010. aug. 26. 12:40
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

utolsó, ez jó :DDD

sztem nem kell hozzá szerelmesnek lenni, mert ez mindenkinél máshogy alakul, vkinél 1 hónap, míg másoknál több is lehet.

sztem érezni fogjátok, ha már mindketten készen álltok rá, de nem kell erőltetni semmit!

2010. aug. 26. 12:50
 8/17 anonim válasza:
Ez csak tőletek függ, és ami még szerepet játszhat benne, az a kor amit már írtak előttem is. Mi már több, mint fél éve együtt vagyunk. Beszéltünk róla, de még várhat és mindketten így érezzük. És szerintem senki nem tudja egy kapcsolat elején, hogy komoly lesz e vagy nem, szerintem. Szóval lehet vele várni, de a ti döntésetek ez.
2010. aug. 26. 17:19
 9/17 anonim ***** válasza:

"azért bírják már ki egy hónapig , mert új kapcsolatban még ki kell ismerni másikat , ő a pasik hazudnak reggel délben este ,

bocs épp nemrég tapasztaltam meg"

Én meg most jöhetnék azzal, hogy a nők érzéketlenek, mert játszanak a férfi érzelmeivel, meg nem érdekli hogyha udvarolnak nekik. Nemrég tapasztaltam meg.

Amúgy szerintem akár egy nap után is. Ez függ attól, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz, fellobban-e az a bizonyos szikra, esetleg ismerték-e egymást előtte. Van ismerősöm aki így jött össze a barátjával hogy szexxel végződött az első randijuk. De az átlagos esetekben két hét, egy hónap azért szerintem belefér.

2010. aug. 26. 20:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát szerintem akik 1 nap, 1 hét után ágynak esnek, azok nem normálisak. Még egy hónap alatt se lehet annyira kiismerni valakit, hogy biztosra tudd, hogy nem-e csaj játszik veled. Szerintem egy félév mindenképp kell hozzá, de jó, ha több is.
2010. aug. 28. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!