Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szerintetek egy új,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek egy új, komoly kapcsolatban mennyi idő után ideális az első szex?

Figyelt kérdés
Amikor a lányt sem gondoljátok, ribancnak, hogy pl. már az első nap, de nem is várat túl sokáig?
2010. aug. 26. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted nem normális, ha 35 évesen én már másnap lefekszem azzal, akit megismertem?
2010. aug. 28. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mint már korábban is mondtam felnőtt emberek között akár első randi is végződhet szexxel. Persze ehhez megfelelő érettség is kell.
2010. aug. 28. 11:47
 13/17 anonim ***** válasza:
11:32 Igen, azt gondolom, hogy nem normális. Szerintem nem kortól függ, hogy valaki mennyire tudja megismerni a másikat. 40 évesen se lehet 1 nap alatt megismerni valakit, aki még is úgy tesz, annak csak a testi kapcsolat számít.
2010. aug. 28. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs általánosítható ideális idő. Ha évek óta ismered azt, akivel összejöttél, és bíztok egymásban, és nem vagytok gyerekek, nyilván akár az első héten sem tart ribancnak. De 14 évesen az első pasival, akit ráadásul alig ismersz, egy év sem számít sok váratásnak.
2010. aug. 28. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:

egy 15-16 évesnek kell minimum fél év, egy idősebbnek már elég 1-2 hónap is. az tényleg kell, hogy kiismerhessék egymást. azzal viszont nem értek egyet, hogy azért, mert a pasi hazudik... lehet, hogy pont a nő egy genyó.

16/L

2010. aug. 28. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem az a nő, aki már eldöntötte hogy bejön neki a pasi, de csak azért nem fekszik le vele mert hátha ribancnak nézi, kb ahhoz hasonló, mint ha valaki azt hiszi, hogy akkor alkoholista valaki, ha napközben iszik, de porzó vesével alig várja az estét hogy jól berúghasson...

Nem az ilyen képmutató szabályok döntik el szerintem.

Ha már rég eldöntötted az első órában hogy igen, meglesz az, de csak az "illem" kedvéért vársz heteket, az képmutatás, és nem őszinte magatartás, ami még sokkal rosszabb, és belőlem pl sokkal több ellenérzést vált ki mintha az elején fel meri vállalni a nő is hogy mit érez.

26F

2010. aug. 28. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy érett személyiségű ember esetében nem az idő számít, hanem hogy mit érez, mennyire tudja magát átadni és mennyi felelősséget vállal a társáért. Vagyis várhatsz 5 évet is, de ha akkor is csak azért fekszel le valakivel, mert ciki, hogy még nem szexeltetek 5 év alatt, akkor az nem ér semmit (az én szememben). Ha az első napon lefekszel valakivel, mert úgy érzed, akkor a szerelem, de aztán 1 hét múlva szakítotok, az megint csak 0 pont a szememben, mert akkor mégsem tudtad annyira a frankót azon az első napon, csak hitted. Szerintem huszonéves korban nő be az ember feje lágya annyira, hogy ne keféljen meggondolatlanul, de még ez is túlzás. Tizenévesen szerintem még csak testileg érettek az emberek a szexhez.
2010. aug. 28. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!