Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, kellene egy ilyen srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, kellene egy ilyen srác?

2011. aug. 29. 22:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen nem kötelező inni,drogozni,strandra járni,szórakozni.De ne legyen már erkölcstelen az,aki ezt teszi.Egyébként én jópár évvel idősebb vagyok nálad,ezért is furcsa,hogy te 18 évesen így gondolkodsz.
2011. aug. 31. 11:56
 22/31 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén nem nagyon, és azt is megmondom, miért nem. Nagyon beszűkült látóköröd van. Az egy dolog, hogy nem szeretsz bulizni, strandolni stb., de tudnod kéne, hogy egyiknek se kell feltétlenül a berúgásról szólnia. Unalmas életed lehet, nem tudnék olyan emberrel lenni, aki sehogy se akar szórakozni...

16/L

2011. aug. 31. 12:06
 23/31 anonim válasza:
26%

minden álmom egy ilyen pasi:$

18/f

2011. aug. 31. 12:19
 24/31 A kérdező kommentje:

"""Természetesen nem kötelező inni,drogozni,strandra járni,szórakozni.De ne legyen már erkölcstelen az,aki ezt teszi.Egyébként én jópár évvel idősebb vagyok nálad,ezért is furcsa,hogy te 18 évesen így gondolkodsz."""

Szerintem a gondolkodás nem annyira korfüggő :) Nekem ilyen személyiségem van.

2011. aug. 31. 13:29
 25/31 anonim ***** válasza:
73%
De valamilyen szinten korfüggő. Általában a fiatalok toleránsabbak, és csak idősebb korban (amikor megvan hozzá a kellő ismeretanyaguk és élettapasztalatuk!) kezdenek el ítélkezni. De te már most ezt teszed, holott még fenekeden a tojáshéj...
2011. aug. 31. 13:33
 26/31 A kérdező kommentje:

"""De valamilyen szinten korfüggő. Általában a fiatalok toleránsabbak, és csak idősebb korban (amikor megvan hozzá a kellő ismeretanyaguk és élettapasztalatuk!) kezdenek el ítélkezni. De te már most ezt teszed, holott még fenekeden a tojáshéj..."""

Én maximálisan toleráns vagyok, szerintem valamit félreértettél :) Soha senkinek nem szóltam be azért, mert nem úgy él ahogy én. Ha valaki úgy gondolja, hogy ez pozitív, az szimplán más mint én. Felőlem a többiek csinálhatják, engem nem zavar mindaddig, amíg őket sem zavarja hogy én nem :) A tolerancia szintén nem korfüggő szerintem.

2011. aug. 31. 13:38
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem arról beszéltem, hogy mi az, amit mondasz. Hanem hogy mi az, amit gondolsz. Lehet, hogy elhallgatod, de gondolatban egyáltalán nem vagy toleráns. Erkölcstelen és hasonlók miatt.
2011. aug. 31. 13:40
 28/31 A kérdező kommentje:

"""Nem arról beszéltem, hogy mi az, amit mondasz. Hanem hogy mi az, amit gondolsz. Lehet, hogy elhallgatod, de gondolatban egyáltalán nem vagy toleráns. Erkölcstelen és hasonlók miatt."""

Amit gondolok, szavakkal nehéz kifejezni. Az erkölcstelen nagyon rossz szó volt, mert egy nagy csoportra vonatkozik, de sajnos jobb szót nem találtam. Nem, nem tetszik ha valaki így viselkedik, épp ezért ezek az emberek nem is érdekelnek. Rossznak tartom ezeket, de toleráns vagyok teljes mértékben. Gondolatban is. Nem próbálom a másikat megváltoztatni, csak ha Ő is akarja. Ez tolerancia az én nyelvemen. Az, hogy ha számomra negatív hatás ellen teszek, az nem intolerancia hanem önvédelem. Intoleráns akkor lennék, ha fennhangon beszélnék arról, hogy mások milyen rosszak, és meg kell őket változtatni. De ilyet nem tettem sem gondolatban, sem cselekedetben.

2011. aug. 31. 13:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Bocsi de nekem sem kellenél, én is szeretek szórakozni, strandolni, moziba járni, discoba járni. És azt még valahol megértem, hogy valaki "erkölcstelennek" találja az ivászatot, drogot. De hogy mi taszító számodra a strandban például azt én nem tudom felfogni...
2011. szept. 1. 21:22
 30/31 anonim ***** válasza:

"Hmm. Érdekes. Csak kíváncsiságból, miért iszol és cigizel? Amúgy nem az a jó kifejezés, hogy zavarna. Inkább nem támogatnám. Igazából, nem olyat keresek, aki ugyanolyan mint én. Inkább olyat, aki szeret a testi élettől elvontan gondolkozni. (A pia és a cigi ezt nehezítik, ez az ok, amiért nem tetszene)"

Azért iszom és cigizem mert jó. Az alkohol boldogabbá tesz. Na nem mintha annyira szomorú lennék pia nélkül csak valahogy jól esik hétvégente bedobni egy-két sört, vagy valamit. Berúgni elég ritkán szoktam, de persze olyan is előfordul. Ez azért van, mert olyankor általában mindenki részeg körülöttem, és nem szeretnék egyedül józan lenni. Az őrületet könnyebb túlélni ha részese vagy, mintha kívülállóként szomorkodnál. És néha egy-egy ferde éjszaka szerintem belefér, legalább lesz min röhögni másnap. A cigi meg eleinte "menőzésből" ment, nem magamnak vettem, adták. A fél osztályom cigizik, szóval mindig volt honnan. Aztán elkezdtem magamnak is venni, de akkor már kellett. Sajnos rászoktam, és stresszes vagyok nikotin nélkül. Ebben elég nagy marha voltam, hogy követtem a többieket. Na mindegy, a cigivel megszívtam. A testi élettől pedig szerintem nem lehet elvonatkoztatni. Szükség van a gondolkodásra, az elmélkedésekre, a lelket is táplálni kell. De nem hinné, hogy igazán boldognak lehet lenni testi örömök nélkül. Én legalábbis biztos nem tudnék.

2011. szept. 3. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!