Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, kellene egy ilyen srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, kellene egy ilyen srác?

2011. aug. 29. 22:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem keress fel egy pszichológust.
2011. aug. 29. 23:13
 12/31 anonim ***** válasza:
nem nagoyn
2011. aug. 29. 23:35
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm legalább, hogy végig olvastátok, bár jobban örülnék ha kifejtenétek illetve írnátok kort meg nemet :)
2011. aug. 29. 23:42
 14/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem kellenél,mert nagyon unalmas vagy.Esküszöm,az 55 éves apukámnak modernebb felfogása van,mint neked..
2011. aug. 31. 11:23
 15/31 A kérdező kommentje:

"""Nem kellenél,mert nagyon unalmas vagy.Esküszöm,az 55 éves apukámnak modernebb felfogása van,mint neked..

"""

Modern felfogás alatt pontosan mit értesz? Mert én modern felfogásúnak tartom magam... :) De az nem egyenlő a szabadossággal. Szabadságot ne a testben keress...

2011. aug. 31. 11:26
 16/31 anonim ***** válasza:
81%
Őszintén? Nem igazán jönnénk ki jól. É iszom, cigizem. Nem sokat, de szoktam szóval gondolom ez téged zavarna. Az hogy nem jársz el otthonról számomra nem lenne probléma.
2011. aug. 31. 11:30
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
hááát, nekem nem igazán de azért, mert én inkább pörgősebb vagyok, és a legtöbb ember is ilyen. szívás, mert ha iylen vagy tényleg, ajókkor legfeljebb egy nyomi csajjal tudsz össszejönni, ez van..
2011. aug. 31. 11:35
 18/31 A kérdező kommentje:

"""Őszintén? Nem igazán jönnénk ki jól. É iszom, cigizem. Nem sokat, de szoktam szóval gondolom ez téged zavarna. Az hogy nem jársz el otthonról számomra nem lenne probléma."""

Hmm. Érdekes. Csak kíváncsiságból, miért iszol és cigizel? Amúgy nem az a jó kifejezés, hogy zavarna. Inkább nem támogatnám. Igazából, nem olyat keresek, aki ugyanolyan mint én. Inkább olyat, aki szeret a testi élettől elvontan gondolkozni. (A pia és a cigi ezt nehezítik, ez az ok, amiért nem tetszene)

2011. aug. 31. 11:38
 19/31 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted ez lenne a modern felfogás?

"nem szorakoztatnak az olyan dolgok mint a strand,diszkó.stb.Sőt erkölcstelennek tartom ezeket.Vegetáriánus vagyok és nem iszom alkoholt,nem kávézom,és nem dohányzom.Drogot meg végképp nem fogyasztok."

Elég unalmas életed lehet..

11:23 voltam

2011. aug. 31. 11:43
 20/31 A kérdező kommentje:

"""

Szerinted ez lenne a modern felfogás?

"nem szorakoztatnak az olyan dolgok mint a strand,diszkó.stb.Sőt erkölcstelennek tartom ezeket.Vegetáriánus vagyok és nem iszom alkoholt,nem kávézom,és nem dohányzom.Drogot meg végképp nem fogyasztok."

Elég unalmas életed lehet..

11:23 voltam

"""

Egyre kevésbé értelek... Ezek szerint a modern felfogás:

"Félmeztelenül vonaglunk, állatokat gyilkolunk, piálunk, koffeinnel, cigivel mérgezzük magunkat és drogozunk"

Vagy hogy van? Mondd már meg légyszi, hogy szerinted mi a modern felfogás. Hadd legyen min elmélkednem, ha már olyan unalmas életem van :)

2011. aug. 31. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!