Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, kellene egy ilyen srác?
"""Nem kellenél,mert nagyon unalmas vagy.Esküszöm,az 55 éves apukámnak modernebb felfogása van,mint neked..
"""
Modern felfogás alatt pontosan mit értesz? Mert én modern felfogásúnak tartom magam... :) De az nem egyenlő a szabadossággal. Szabadságot ne a testben keress...
"""Őszintén? Nem igazán jönnénk ki jól. É iszom, cigizem. Nem sokat, de szoktam szóval gondolom ez téged zavarna. Az hogy nem jársz el otthonról számomra nem lenne probléma."""
Hmm. Érdekes. Csak kíváncsiságból, miért iszol és cigizel? Amúgy nem az a jó kifejezés, hogy zavarna. Inkább nem támogatnám. Igazából, nem olyat keresek, aki ugyanolyan mint én. Inkább olyat, aki szeret a testi élettől elvontan gondolkozni. (A pia és a cigi ezt nehezítik, ez az ok, amiért nem tetszene)
Szerinted ez lenne a modern felfogás?
"nem szorakoztatnak az olyan dolgok mint a strand,diszkó.stb.Sőt erkölcstelennek tartom ezeket.Vegetáriánus vagyok és nem iszom alkoholt,nem kávézom,és nem dohányzom.Drogot meg végképp nem fogyasztok."
Elég unalmas életed lehet..
11:23 voltam
"""
Szerinted ez lenne a modern felfogás?
"nem szorakoztatnak az olyan dolgok mint a strand,diszkó.stb.Sőt erkölcstelennek tartom ezeket.Vegetáriánus vagyok és nem iszom alkoholt,nem kávézom,és nem dohányzom.Drogot meg végképp nem fogyasztok."
Elég unalmas életed lehet..
11:23 voltam
"""
Egyre kevésbé értelek... Ezek szerint a modern felfogás:
"Félmeztelenül vonaglunk, állatokat gyilkolunk, piálunk, koffeinnel, cigivel mérgezzük magunkat és drogozunk"
Vagy hogy van? Mondd már meg légyszi, hogy szerinted mi a modern felfogás. Hadd legyen min elmélkednem, ha már olyan unalmas életem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!