Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom folyton azzal szekál, hogy kovér vagyok, akkor nem is szeret igazán?
az tény, hogy van rajtam felesleg.. (kb. 10kg..) de viszonylag arányos vagyok.
más pasik megfordulnak utánam, strandon is szép bókokat kapok, pasizással sose volt gondom, tehát, olyan csúnyán kovér nem lehetek.
De akkor a barátom miért ilyen?17/L
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
Gondolom tudsz róla, hogy sik hülye vagy. Valószinüleg azért mondta, hogy menj sportolni és táplálkozz helyesen, mert tudta, hogyan kellene jól csinálni. Hidd el nem az a normális, hogy punyadsz a TV előtt és tömöd magadba a mekis kaját!
Csak nem testépitéssel foglalkozot? Amúgy ő járt jól. Ilyen null intelligenciás embertől nincs mit várni, aki nem tudja mitől egészséges, mitől nem.
Amúgy hülyeség, hogy elfogad úgy, ahogy vagy. Mindig lehet valami jobb és egyre jobb. És kell is, hogy legyen. Azoknak a kapcsolta, akiknek stagnál az életük szart se ér, az ilyenek fulladnak előbb utóbb unalomba és megy tönkre. Ha dolgozol magadon az kihatással lesz a kapcsolatodra is már csak azért is mert a másik lesz miért felnézzen és büszke legyen rád, mert elértél dolgokat. Ki szeretne egy vegetáló párt, aki nem tud mit kezdeni az életével? Senki!
Attól még szerethet, de lehet, hogy nem a testedért.
Szerintem tegyél a túlsúly ellen (vagy ha tetszel így magadnak, szedj fel egy olyan pasit akinek ez jön be)! Ha 17 évesen van 10kg+, 10 év múlva lesz több is.
Kezdj el futni, kondizni vagy bicajozni és cipeld el magaddal a barátodat is érezze át, hogy mit teszel azért, hogy tettszél neki. Egy kis közös sport amúgy is közelebb hozhat.
Nem szép dolog, ha piszkál érte, de legalább őszinte.
Érezd át a másik végletet is: nekem az exem gyakran kérdezgette, hogy nem túl kövér-e, látszik-e, hogy fogyott és meg kell mondjam szörnyen frusztrált, hogy tudtam, nem mondhatom el neki, hogy mit gondolok (hogy le kéne adnia vagy 10kilót), mert csak dührohama lett miatta (pedig a testsúlyáról én végképp nem tehetek). Sosem hoztam szóba a súlyát, ha kérdezte is, igyekeztem nem megbántani vele, az előnyös testrészit dícsértem inkább (9 évig voltunk együtt, hízott egy kicsit).
Ő pár havonta fogyózott, de a koplalás csak átmeneti fogyást eredményezett, a mozgásszegény életmódján azonban nem változtatott (pedig, tudta, hogy csak az hozna igazi eredményt).
Nem a túlsúlya miatt mentünk szét, de az új csajom sokkal sportosabb és ennek nagyon örülök :)
"más pasik megfordulnak utánam, strandon is szép bókokat kapok, pasizással sose volt gondom, tehát, olyan csúnyán kovér nem lehetek."
Az én exem is pont így gondolta. Arányos, helyes csaj. Csak más az mikor felöltözve bókol neked a hentesfiú az ABC-ben és más az amikor meztelenül lát a párod. Egy bizonyos súly fölött nagyon sokat javít a jótékonyan takaró öltözet (combok, popsi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!