Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz, ha megbámulják a párod?
Sziasztok! Ti mit reagáltok, ha a barátotokat, barátnőtök mellét, fenekét stírölik?
Már számtalanszor előfordult... Múltkor a parkban sétáltunk a szerelmemmel kézen fogva, elhaladtunk egy pad mellett, melyen 2 öreg fószer tartózkodott. Majd kiestek a szemeik a helyükről, barátnőmnek szép dekoltázsa volt. Nem is zavartatták magukat, pedig direkt végignéztem, ahogy végignézik.
- Szerintetek az erkölcs szerint mi a teendő?
- Ti mit reagáltok ezekre az szituációkra?
Én aztán nem ítéllek el! Majd a teremtés viszonozza az istenkáromlásod. Bár szerintem már volt benne tapasztalatod nem is kevés, mert ilyen felfogással nem tudom, hogy milyen életet élhetsz. De amíg én nem mondom meg, hogy miben higgy, már ha egyáltalán hiszel valamiben és nem csak egy hitetlen szolga vagy, addig te se mond meg, hogy én miben higgyek!
Másrészt, én nem csak hiszek Istenben, hanem beinvitálom cimbit a házamba!
Jaja, haggyátok szegény fiút úgy ahogy van.
Így járt. Ha ezt hiszi majd boldog lesz... Hát higgye. Szabad ember ő is.
Én inkább boldog vagyok most ebben a pillanatban és bármikor amikor akarok függetlenül attól hogy ki milyen vallásban hisz.
És hogy a témához szóljak, bűntudat nélkül megstírölöm a kigyúrt srác nőjét is, mert
ami szép azt megnézem. Nekem ez a hitem része :) A félelmet pedig meghagyom másoknak. Nekem elmúlt :)
13:23
Józan ész neked prédikálás? Vagy fáj, hogy boldog vagyok? Kérlek idézd már szóról-szóra, mikor írtam én olyat, hogy nekem bármi bajom származna abból, hogy megnézik a barátnőmet... nem csípem az ilyen arcokat, akik képzelt ellenséget keresnek mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!