Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha "kanos" vagy és épp a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "kanos" vagy és épp a barátnődön akarod kiélni, de nem hagyja, mert még jobban beakar indítani, arra hogy reagálsz?

Figyelt kérdés
ma voltam a barátommal,és eléggé be volt indulva.és nemhagytam neki,h smároljunk.és mintha mégjobban felpörgött volna...vagy ezt a fiúk nem szeretik??
2009. jún. 19. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ezcsakegy ideig működik, utána nemárt ha hagyod, mert ez iszonyat idegesítő tud lenni, sztem nem felpörgött hanem mérges lett, ha utána se történt semmi. ezt senkisem szereti ha felhúzzák és utána úgyhagyják
2009. jún. 19. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%-osan egyetértek az előttem szólóval. ha sokat játszol ilyennel előbb utóbb lehet, hogy ott is hagy...
2009. jún. 19. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
de történt.:D csak kíváncsi voltam meddig bírja.:P hát nem sokáig,de én se bírom:D szóval sztem többet ezt nem csinálom vele:D
2009. jún. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!