Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz AIDS teszttel indítani egy kapcsolatot,
vagy éppen hogy pozitív? L/19
mondd meg, hogy neked ez nagyon fontos, és nem lehet tudni sohase, hasonló rizsaszöveggel nem lesz gáz
2010. febr. 11. 18:54
ha tudod, hogy előtted sok partnere volt, akkor nem gáz. de szerintem beszéljetek erről, és ha tényleg fontosnak érzed, akkor ne rohand le ezzel egyből. kezdetben védekezzetek óvszerrel és vezesd rá a témára, hogy mennyire gyakran váltogatta a partnereit, és hogy szeretnél teljes biztonságban szeretkezni vele. nincs ezzel semmi baj. bár Magyarország nem tartozik azok közé az országok közé, ahol az AIDS nagyon elterjedt lenne, de sosem lehet tudni. És ma már akkora a nemi szabadosság, meg a fűvel fával összefekvés, hogy sosem lehet tudni. jobb a biztosra menni. én ezért nem ítéllek el. jobb, hogy felelősségteljesen gondolkodsz. :)
2010. febr. 11. 18:55
ha a másiknak sok szexuális kapcsolata volt korábban, vagy neked vannak kételyeid mindenképp megéri, csak az a kérdés, hogy mennyire tudja megérteni a másik fél. ez persze azon is múlik, hogy hogyan közlöd vele, mennyire tudja megérteni. ma már sajnos még az óvszer sem biztosít 100%os védelmet a nemi betegségektól (aki hallott a kínai durex botrányról az érti mire célzok).
első válaszoló meg mennyen legozni =)
2010. febr. 11. 18:55
hát ha éppen hogy pozitív az nem jó, amúgy smemi értelme ha nem egy krvárval kezdesz
2010. febr. 11. 18:56
5/12 A kérdező kommentje:
már beszéltünk róla, arról volt szó, hogy ő már volt ilyen teszten, én meg még nem és akkor jött az ötlet hogy elmegyünk együtt, és akkor mindkettőnk teljesen tiszta lappal indít....nem volt ebből semmi feszültség, csak mégis olyan furcsának érzem:S
Szerintem nem gáz, de sajnos manapság ez is tabu téma a fiatok között. De ha még nem csináltattál és nem akarsz kiadni pénzt. Menj el véradásra. Ott kiszűrik azt és még a szifiliszt, hepatitisz B, hepatitisz C -re is szűrik. Ez a legrosszabb fertőzés ebből sajnos nincs kiút. HIV. Én megcsináltattam a kapcsolatom elején. A párom megkért rá. Ez nem csak nekem volt jó, hanem neki is. Így legalább tudjuk nincs gond ezen a téren sem. Plusz még elmentem nőgyógyászati nagy kivizsgálásra is. Javaslom a saját érdekedben csináltass többféle vizsgálatot. Pl.HPV, CLAMIDIA, CONOREA és még van amit nőknél kentet levétellel csinálnak. De ezt a nőgyógyász tudja. Igaz fizetős, de megéri. Saját magad érdekében.
2010. febr. 11. 19:00
Szerintem néznék egyet, de semmi feszkó nem lenne belőle.
2010. febr. 11. 19:03
Egyrészről: egy értelmes, normális partner megérti, hogy számodra a biztonság az első. Még akkor is, ha rosszul esik, hogy ilyet feltételezel róla - rá fog jönni, hogy van alapja, hiszen akár évek óta lehet HIV pozitív a tudta nélkül!!
Másrészről: egy HIV pozitív ember nem engedheti meg magának azt a felelőtlenséget, hogy legalább a párjának ne mondja el az igazságot. Ez egy nagyon fertőző betegség, még csak nem is kell lefeküdni valakivel ahhoz hogy megfertőződjön az ember (mivel vérrel is terjed, és pl a száj nyálkahártyáján is lehet seb). Előbb-utóbb ki fog derülni, akkor pedig jobb hamarabb tisztázni. Aztán ő eldönti, hogy akar-e ekkora kockázatot vállalni.
2010. febr. 11. 19:05
Egyébként: hála a jóistennek, kis országunkban nagyon kevés a fertőzött ember:)
2010. febr. 11. 19:06
Az utolsóval nem értek azért teljesen egyet. Hiszen nagyon sok olyan ember van aki soha nem csináltatott még ilyen tesztet. Így a felmérés csak azokra korlátozódik akik voltak ilyen szűrésen illetve véradáson.
2010. febr. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések: