Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazábol kérdésemhez ujj témakört kellene inditani de mivel erre nem látok esélyt igy kénytelen vagyok ebben a kategoriában feltenni kérdésemet nem bonyorult a kérdés csak kicsit nehéz megitélni?
3 Alapvetö problémám van .. csaj találok .. nem ezzel van a baj a gond ott kezdödik hogy (aki magáraveszi szeretném megkérni ne méltassa válasszal mivel az inteligencia szintje nem éri el a kérdését ...)
Alap kategoria 18-22 ig szinte kivételnélkől az összes létezö nöi egyed (ribi ezt ki ki értse ahogy akkarja .. vagy finomabb szoval Trofea gyüjtö )vannak kivételek természetesen .. de jelen helyzetben az xyz nöi ismeröseimközül sajnálatos modon nem tudok kivételt emliteni .. a kérdésem az lenne hogy a korosztály amit fentebb emlitettem .. mi a véleménye erröl a teoriárol .. aki magáraveszi kérem kiméljen meg az ostoba megjegyzésektöl .....!a válaszolkat előre is köszönöm ..(felmérés)
Ja igen ezt kifelejtettem a 16-18 ig meg plaza cica...
ebböl sem természetesen az összes sőt ebből még kivétel is van .....bár a plazacica jellemzője hogy a szülei mit sem tudnak erröl vagy nem érdekli öket .. + a pici leány unatkozik ... mellékesként irtam .. csak hogy legyek kép az összeállitott teoriárol .... (nem vagyok sem nö gyülölö és nem feltett szándékom halálra szadizmni minden egyes nöi élölényt a földön) .. csak ez a jelenleg (MO) fellelhetö helyzet.
Hát jó nagy GYÖKÉR lehetsz hapsikám!
A teóriáidat meg húzd le a wc-n, mert ezek a csökevényes agyad szüleményei.
Egyébként habitáltál már? Erősen kétlem. Csak mert látom az EGO megvan (kérdés: MIRE?)
Az meg h csajt találsz magadnak bőven... erősen kétlem!
ujj= ezzel vakarod meg a halántékodat, ha nem tudod hogyan kell helyesen írni egy szót; esetleg mást..
új= ilyen helyesírási szótárat szerzel be, ha nem tudsz helyesen írni, s azt rendszeresen olvasgatod is.
Hát én is észre vettem már.Bár én inkább az ilyen 14-20 körüli korosztályon.Ritkán járok le szórakozni de akkor se lehet élvezni, mert jönnek ezek a IQ light libák és csak rázzák magukat.Úgy be vannak állva mint a disznó, vihorásznak össze vissza, ja és mások pasijára másznának.És minderre azt hiszik milyen menők.Pedig hát nem tudom attól mert alig van rajtuk ruha és idiótán viselkednek még nem fognak értelmes nőnek látszódni.Felkéne fogniuk hogy egy nő nem attól lesz vonzó hogy ha úgy öltözködik meg viselkedik mint egy k..va.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!