Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazábol kérdésemhez ujj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazábol kérdésemhez ujj témakört kellene inditani de mivel erre nem látok esélyt igy kénytelen vagyok ebben a kategoriában feltenni kérdésemet nem bonyorult a kérdés csak kicsit nehéz megitélni?

Figyelt kérdés

3 Alapvetö problémám van .. csaj találok .. nem ezzel van a baj a gond ott kezdödik hogy (aki magáraveszi szeretném megkérni ne méltassa válasszal mivel az inteligencia szintje nem éri el a kérdését ...)

Alap kategoria 18-22 ig szinte kivételnélkől az összes létezö nöi egyed (ribi ezt ki ki értse ahogy akkarja .. vagy finomabb szoval Trofea gyüjtö )vannak kivételek természetesen .. de jelen helyzetben az xyz nöi ismeröseimközül sajnálatos modon nem tudok kivételt emliteni .. a kérdésem az lenne hogy a korosztály amit fentebb emlitettem .. mi a véleménye erröl a teoriárol .. aki magáraveszi kérem kiméljen meg az ostoba megjegyzésektöl .....!a válaszolkat előre is köszönöm ..(felmérés)

2009. szept. 16. 09:41
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Nagy az isten állatkertje de most már kerítés is kéne :)

15 egy taknyos ...... erre nem tudok szebb kifejezést használni ... tényleg ne haragudj meg ... 15 évesen inkább menyél azt vagdosd ez ereid ...

látom hogy értelmes válaszokat 25 illetve a felette lévő korosztály tud adni ..

"Ne ítélj hogy ne ítéltess ..."

az értelmes válasz adóknak köszönöm!

2009. szept. 17. 10:46
 32/34 anonim ***** válasza:

Te meg ásd el magadsztem nagyon gyorsan és ültettess is rá virágot a barátnőddel... ennyi hibát!

kéne = kellene

menyél = menjél

válasz adók = válaszadók

hogy előtt mindig vessző és én a de elé is tennék

Én nem ráznám itt magam a helyedben!

2009. szept. 17. 12:06
 33/34 anonim ***** válasza:
Isten pedig bármily hihetetlen, nagy betűvel kezdődik...
2009. szept. 17. 12:08
 34/34 anonim ***** válasza:

Nektek kéne egy új témakör!!!!!!!Így lefikázni valakit.Normálisan ki se tudod fejezni magad csak trágár szavakkal???Gratulálok!!Neked kéne oda menni amit írtál!!!

24/L

2009. szept. 23. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!