Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazábol kérdésemhez ujj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazábol kérdésemhez ujj témakört kellene inditani de mivel erre nem látok esélyt igy kénytelen vagyok ebben a kategoriában feltenni kérdésemet nem bonyorult a kérdés csak kicsit nehéz megitélni?

Figyelt kérdés

3 Alapvetö problémám van .. csaj találok .. nem ezzel van a baj a gond ott kezdödik hogy (aki magáraveszi szeretném megkérni ne méltassa válasszal mivel az inteligencia szintje nem éri el a kérdését ...)

Alap kategoria 18-22 ig szinte kivételnélkől az összes létezö nöi egyed (ribi ezt ki ki értse ahogy akkarja .. vagy finomabb szoval Trofea gyüjtö )vannak kivételek természetesen .. de jelen helyzetben az xyz nöi ismeröseimközül sajnálatos modon nem tudok kivételt emliteni .. a kérdésem az lenne hogy a korosztály amit fentebb emlitettem .. mi a véleménye erröl a teoriárol .. aki magáraveszi kérem kiméljen meg az ostoba megjegyzésektöl .....!a válaszolkat előre is köszönöm ..(felmérés)

2009. szept. 16. 09:41
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
A Dislexia és Disgráfia állitolag idöszakos betegség ...
2009. szept. 16. 10:10
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert többen gondolják így még nem lesz igaz. Lehet, h ez csak a te környezeted.
2009. szept. 16. 10:10
 13/34 A kérdező kommentje:

a 16 éves kort rég elhagytam ..

ha ennyire érdekel 22 vagyok ...

köszönöm 10 kommentbol 1 volt értelmes 24 éves lánytol neked köszönöm ..

2009. szept. 16. 10:13
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
De kiművelődtél már meg... amúgy nem időszakos...:P
2009. szept. 16. 10:14
 15/34 A kérdező kommentje:

Mikor még éltek a szüleim nekem ezt mondták ....(idöszakos)

sokat szivtam már ezzel a dislexiával és a disgráfiámmal .

mert amit elterveztem hogy leirom mondatszerkezetileg tökéletes lett volna .. de igy jött ki ...

2009. szept. 16. 10:17
 16/34 anonim ***** válasza:

Elárulom, nem csak az volt értelmes, csak ő értett veled egyet. A más véleményeket is kellene fogadni. De úgy látom itt tényleg hatalmas problémák vannak ám.

Büszke lehetsz amúgy, h 22 vagy, inkább mondtál volna 16-ot, legalább lenne mentséged.

2009. szept. 16. 10:20
 17/34 A kérdező kommentje:

Nincsen :)

elfogadom csak a többi olyan hangvételű volt amit nem fogadok el ..

de valaki egyetértett ergo nem is olyan alaptalan ...

ez ugyan még nem elég természetesen ...

egy feltevés volt ...

erre számítottam ..

2009. szept. 16. 10:24
 18/34 anonim ***** válasza:
74%

Én 25 éves, nő vagyok és nem vagyok-és leszek csapodár-néni.

Nos, tényleg a leírásaid alapján lenne mit korrigálni.

Nem hinném, hogy bőven akadna számodra nő, akkor már rég lenne egy intelligens barátnőd.

Mindenki olyat kap, aki illik. (pl. disco-ban)

Te talán szent vagy? A mai fiúk 15-22 között is jó nagy rib@ncok, nem csak a nők!

Te talán szűzen várod az igazit? Ha igen, akkor vannak normális lányok, csak nem a discoban kell keresni...de aki szórakozóhelyeken keres, az olyat talál, amilyen ő maga :P

2009. szept. 16. 10:33
 19/34 anonim válasza:
Szerintem kérdezőnk arra a problémára akart kilyukadni ami ma igenis jelen van, de nem tudunk vele mit kezdeni. Megváltozott a társadalom. Nincsenek már tabuk mint régen, a fiatal lányok merészen öltöznek, pénzesebb, idősebb pasikra buknak, ma már nem menő okosnak lenni és így tovább. Csak nézzétek meg a mai 13-14 éves lányokat. Mikor mi voltunk 8.osok inkább gyereknek néztünk ki, ők már nőnek néznek ki, megvannak a testi adottságaik is. Szerintem nem jó irányba megy az a korosztály, ami természetesen nem jelenti azt, hogy nincs kivétel, mindegyikük ilyen. De amíg az lesz a divat, hogy az én pasim már 25 felett van, és 15 évesen ciki szűznek lenni addig ez nem lesz másképp.
2009. szept. 16. 11:12
 20/34 anonim ***** válasza:
70%
18 éves lány vagyok. Nem tartom magam egyiknek se a kategóriáid közül. De ha szerte nézek itt ebben a kategóriában, hát vannak kérdések, amik sajnos a te igazadat hangsúlyoznák. Talán a saját korosztályomban még kevesebb az ilyen lány, vagy csak én ismerek tényleg keveset. De ha megnézem az utcát, vagy a volt általános sulimat...hát az állam leesik. Az egész évfolyamunkban meg úgy általában ha 3 lány volt, aki a tipikus pláca p.csa kategória volt...most meg a fele, legaábbis ezt mutatják. Tényleg divat lett elrejteni az intelligenciát. De persze igaz az is, hogy rossz helyen keresgélhetsz. Az is lehet, hogy külső alapján ítélsz többnyire, az pedig félrevezető lehet.
2009. szept. 16. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!