Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazábol kérdésemhez ujj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazábol kérdésemhez ujj témakört kellene inditani de mivel erre nem látok esélyt igy kénytelen vagyok ebben a kategoriában feltenni kérdésemet nem bonyorult a kérdés csak kicsit nehéz megitélni?

Figyelt kérdés

3 Alapvetö problémám van .. csaj találok .. nem ezzel van a baj a gond ott kezdödik hogy (aki magáraveszi szeretném megkérni ne méltassa válasszal mivel az inteligencia szintje nem éri el a kérdését ...)

Alap kategoria 18-22 ig szinte kivételnélkől az összes létezö nöi egyed (ribi ezt ki ki értse ahogy akkarja .. vagy finomabb szoval Trofea gyüjtö )vannak kivételek természetesen .. de jelen helyzetben az xyz nöi ismeröseimközül sajnálatos modon nem tudok kivételt emliteni .. a kérdésem az lenne hogy a korosztály amit fentebb emlitettem .. mi a véleménye erröl a teoriárol .. aki magáraveszi kérem kiméljen meg az ostoba megjegyzésektöl .....!a válaszolkat előre is köszönöm ..(felmérés)

2009. szept. 16. 09:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
55%
Értem miről beszélsz, de az a helyzet, hogy te minden áron általánosítani akarsz. Én is a te korodban járó hapsi vagyok, de nagyon nem ezt tapasztalom. Persze nem mondom, van bőven az általad felsorolt jelenségből (hajjajj...) , de ez messze nem általános (szerencsére). Próbálj nem diszkóban meg a hozzá hasonló rettenetesen kultúr-helyeken ismerkedni és hidd el, hogy sikerrel jársz.
2009. szept. 16. 11:27
 22/34 anonim ***** válasza:
50%
miert baj ,ha ribancok???tudom mar...mert veled nem kefelnek
2009. szept. 16. 12:00
 23/34 A kérdező kommentje:
Én 18 éves lány vagyok. Szerintem elég ciki ha valaki ribanc mert szerintem nem rendelkezik erkölcsel és a másokkal való szembeni tisztelettel pl.: vki elveszi más pasiját esetleg csaját. Lehet, hogy egyedül vagyok a véleménnyel de nem érdekel. Egyébként a kérdést feltevő hapsinak vagyok a barátja.
2009. szept. 16. 13:11
 24/34 anonim ***** válasza:
Elvagytok! Mondj inkább tollbamondást a pasidnak. Te úgy látom tudsz helyesen írni.
2009. szept. 16. 13:29
 25/34 anonim ***** válasza:

Hát azt nem tudom, hogy te hol ismerkedsz (bár gyanítom, h discoban meg ilyesmi helyeken), én pl. egyetlen lányt sem ismerek ebből a korosztályból, akire ráillene akár a "ribi", akár a "trófea gyűjtő" kifejezés. Persze az is lehet, h én mozgok rossz társaságban.... (egyetemisták)

A 16 év körüli korosztály kicsit más tészta, ott több az ilyen lány sajnos, de ott sem a többségről van szó.

2009. szept. 16. 15:19
 26/34 anonim ***** válasza:
53%

Figyi. közlöm mindenki helyett :DD

Egy szánalmas kis egoista f@sz vagy. kotorjál vissza an*ád büdö*ss seggébe te k*cs*g. :DD Puszikaa

15 lány

2009. szept. 16. 15:33
 27/34 anonim ***** válasza:
53%

most 22 éves pasi vagy, vagy 18 éves csaj? vagy talán a problémád mellé még a skrizofénia is társult :P?? döntsd már el te agyzseni. -.-"

az előző 15 éves lány :D

2009. szept. 16. 15:37
 28/34 anonim ***** válasza:

A kérdés kiírója 22 éves hapsi, de az egyik kommentet egy 18 éves csaj írta, aki a kérdező barátja.

Egyébként tényleg nagyon nagy általánosítás, amit írsz. Tény, hogy sok van belőlük, de nem mindenki ilyen. Én például sosem tartoztam egyik kategóriába sem.

19/L

2009. szept. 16. 16:43
 29/34 anonim ***** válasza:
54%
gyanítom h a 18 éves lány is ő maga volt
2009. szept. 16. 16:49
 30/34 anonim ***** válasza:
53%

Lehet:)

Am nyissunk már neki egy 'UJJ' témakört!

2009. szept. 16. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!