Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz, ha megbámulják a párod?
Sziasztok! Ti mit reagáltok, ha a barátotokat, barátnőtök mellét, fenekét stírölik?
Már számtalanszor előfordult... Múltkor a parkban sétáltunk a szerelmemmel kézen fogva, elhaladtunk egy pad mellett, melyen 2 öreg fószer tartózkodott. Majd kiestek a szemeik a helyükről, barátnőmnek szép dekoltázsa volt. Nem is zavartatták magukat, pedig direkt végignéztem, ahogy végignézik.
- Szerintetek az erkölcs szerint mi a teendő?
- Ti mit reagáltok ezekre az szituációkra?
22:23
Kár, hogy egy szóval nem írtam, hogy bármilyen negatív érzést kiváltott volna belőlem az eset. Járd ki az általánost, ne bukj meg szövegértésből, aztán majd beszélgethetünk.
22:25
Kár, hogy pont ezt írtam én is. Nem baj fiam, majd máskor.
Ha pasimat stírölik, én halál büszke vagyok, hogy "igen az én pasim bíbíbííí". Bár ezt nem mondom, csak gondolom. De az én pasimat annyira nem szokták nézni. :D
Engem se, de barátomat se izgatja szerintem, egyszer mondta röhögve, mikor a szabadban edzettünk, hogy ahogy lehajoltam, hogy bekössem a cipőfűzőm, elhaladt mögöttünk két biciklis, és olyan jól nézett ki a seggem, hogy az egyik azt bámulva nekihajtott egy járdaszegélynek és majdnem felborult. :D
Ha megnézik a barátnődet, legyél rá büszke, legalább másoknak is tetszik, mert szép.
20L
22:29
Na, erre nem is gondoltam. Köszönöm, jó nézőpont! :)
Haha, napietusnál a pont :) ugyanúgy megdughatjuk a csajod mint te :) Csak mi nem akarjuk... Van rakat más csaj, mit fárasszuk magunk.
Úgy is biztos nem bevállalós ha már ennyire vallásos sráccal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!