Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz, ha megbámulják a párod?
Sziasztok! Ti mit reagáltok, ha a barátotokat, barátnőtök mellét, fenekét stírölik?
Már számtalanszor előfordult... Múltkor a parkban sétáltunk a szerelmemmel kézen fogva, elhaladtunk egy pad mellett, melyen 2 öreg fószer tartózkodott. Majd kiestek a szemeik a helyükről, barátnőmnek szép dekoltázsa volt. Nem is zavartatták magukat, pedig direkt végignéztem, ahogy végignézik.
- Szerintetek az erkölcs szerint mi a teendő?
- Ti mit reagáltok ezekre az szituációkra?
Anyám, sok előítéletes barom... 17 évesek vagyunk, barátnőmnek 75-ös melle van, ha akarnék se tudnék nagyon dicsekedni.
Én próbálom magam tartóztatni, ismerem az önkontroll szót és húszból ha egy csajt megnézek, akkor majdnem sokat mondtam! Hívő vagyok és ahogy Jézus mondá, ha megkívánsz egy nőt az utcán miközben feleséged van felér a megcsalás bűnével. De alapból erkölcsös ember vagyok, nem kellenek ide Jézus tanai. Egyszerűen szerelmes vagyok a barátnőmbe.
Ilyenkor ezt mondogatom: "Én teszem is."
Szerintem érteni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!