Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálsz, ha megbámulják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálsz, ha megbámulják a párod?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ti mit reagáltok, ha a barátotokat, barátnőtök mellét, fenekét stírölik?

Már számtalanszor előfordult... Múltkor a parkban sétáltunk a szerelmemmel kézen fogva, elhaladtunk egy pad mellett, melyen 2 öreg fószer tartózkodott. Majd kiestek a szemeik a helyükről, barátnőmnek szép dekoltázsa volt. Nem is zavartatták magukat, pedig direkt végignéztem, ahogy végignézik.

- Szerintetek az erkölcs szerint mi a teendő?

- Ti mit reagáltok ezekre az szituációkra?

2011. aug. 25. 22:15
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
65%
A pofájukba vágtam volna, h ezt a csajt én fogom megdugni, téged meg az, aki melletted ül :D
2011. aug. 25. 22:16
 2/40 MedveLámaEmber ***** válasza:
57%
Vírítanék és odabökném hogy én őt este megdugom.
2011. aug. 25. 22:16
 3/40 anonim ***** válasza:
Csak dicsekedni akarsz azzal, hogy neked milyen jó nőd van!
2011. aug. 25. 22:17
 4/40 anonim ***** válasza:
Ha te nem nézed meg más lányok testét, akkor te vak vagy. Bocsásd meg az öreg fószereknek hogy nem szégyellik megnézni azt amit kiraknak közszemlére.
2011. aug. 25. 22:17
 5/40 A kérdező kommentje:

Anyám, sok előítéletes barom... 17 évesek vagyunk, barátnőmnek 75-ös melle van, ha akarnék se tudnék nagyon dicsekedni.

Én próbálom magam tartóztatni, ismerem az önkontroll szót és húszból ha egy csajt megnézek, akkor majdnem sokat mondtam! Hívő vagyok és ahogy Jézus mondá, ha megkívánsz egy nőt az utcán miközben feleséged van felér a megcsalás bűnével. De alapból erkölcsös ember vagyok, nem kellenek ide Jézus tanai. Egyszerűen szerelmes vagyok a barátnőmbe.

2011. aug. 25. 22:20
 6/40 anonim ***** válasza:
95%

Ilyenkor ezt mondogatom: "Én teszem is."

Szerintem érteni fogod

2011. aug. 25. 22:22
 7/40 anonim ***** válasza:
+Kicsit nem is vagy 100% h idegeskedsz azon h megnézik amit valóban közszemlére raknak XD behalok ekkora ökrökön néha...
2011. aug. 25. 22:23
 8/40 anonim ***** válasza:
59%
Jajj egyelek meg! Az hogy 75ös én azzal nem dicsekednék, ugyanis az a mellalatti szélesség...
2011. aug. 25. 22:25
 9/40 anonim ***** válasza:
80%
Adj csadort a csajodra. Nem hiába találták ki. Csak mamár nem Jézus szavai szerint elünk. De látom vannak akiknek ez tetszene. Ez van. Szar a világ. Ne minket okolj, nem mi teremtettük...
2011. aug. 25. 22:26
 10/40 anonim válasza:
42%
De ő nem a feleséged, szóval nyugodtan lehet nézelődni. Amúgy meg aki nem nézi meg a másik nőt, annak súlyos baja van.
2011. aug. 25. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!