Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálsz, ha megbámulják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálsz, ha megbámulják a párod?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ti mit reagáltok, ha a barátotokat, barátnőtök mellét, fenekét stírölik?

Már számtalanszor előfordult... Múltkor a parkban sétáltunk a szerelmemmel kézen fogva, elhaladtunk egy pad mellett, melyen 2 öreg fószer tartózkodott. Majd kiestek a szemeik a helyükről, barátnőmnek szép dekoltázsa volt. Nem is zavartatták magukat, pedig direkt végignéztem, ahogy végignézik.

- Szerintetek az erkölcs szerint mi a teendő?

- Ti mit reagáltok ezekre az szituációkra?

2011. aug. 25. 22:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon büszke vagyok rá, ha megnézik, stírölik a párom :) Imádom, ha csorgatják utána a nyálukat a kis tinilibák én meg feszítek mellette, hogy "jól nézzétek meg mert ilyen nektek nem lesz :D "

22/L

2011. aug. 25. 23:49
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

én is büszke vagyok rá.De néha kicsit idegesítő,ha szemezni próbálnak ele,miközben ott vagyok mellette,de aztán hoppon maradnak mindíg:D

21/L

2011. aug. 25. 23:52
 23/40 A kérdező kommentje:
Menjek el papnak, mert nem felelek meg a társadalmi normáknak, lásd: nem drogozom; nem iszok minden pénteken; nem gyűlölködöm; nem baszok minden héten más nőt; az iskolát jobban szeretem, mint a facebookot; tudok helyesen írni; nem ítélkezem és gyűlölködöm minden nap. Nagyszerű, ezért kitoloncolnál, mert nem vagyok egy robot, avagy egy zombi, aki beáll egy sablon mögé aztán úgy él.
2011. aug. 26. 00:31
 24/40 anonim ***** válasza:
47%
A vallásosság is egy sablon... csak egy másik
2011. aug. 26. 00:35
 25/40 A kérdező kommentje:
Attól, mert hiszek Istenben, tisztelem Jézust és Buddhát, nem vagyok vallásos! Sem keresztény, sem buddhista! Én önmagam szeretnék lenni. Ne keverjük ide a vallást. Ez életfilozófia.
2011. aug. 26. 00:37
 26/40 napietus ***** válasza:
00:31-es hozzászólásodra: deviáns vislekedésformákat írsz le, ezek nem társadalmi normák.
2011. aug. 26. 00:44
 27/40 A kérdező kommentje:
Ez neked deviancia? Ne nevettess! Osztálytársaimmal tudnék nagyszerűen példálózni.
2011. aug. 26. 00:46
 28/40 napietus ***** válasza:
akkor sem társadalmi norma. tisztában vagy a társadalmi normák fogalmával?
2011. aug. 26. 00:49
 29/40 A kérdező kommentje:
Legyen akkor. Érted mit szerettem volna kifejezni a hozzászólásommal, nem? Nem azon volt a hangsúly, hogy most társadalmi norma vagy sem.
2011. aug. 26. 00:51
 30/40 napietus ***** válasza:

szembehelyzkedsz az ilyen viselkedéssel, ez helyes. de nem igazán kapcsolódik a témához, ezért nem értettem, hogy jön ez most ide.

én azt írtam, nem kell az ilyesmire reagálni, mindenki megnézi, ami szép. az én anyósom pl. fiatalkorában olyan szép volt, hogy még a nők is utánafordultak az utcán :) ezt apósom mesélte, nagyon büszkén :)

2011. aug. 26. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!