Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz, ha megbámulják a párod?
Sziasztok! Ti mit reagáltok, ha a barátotokat, barátnőtök mellét, fenekét stírölik?
Már számtalanszor előfordult... Múltkor a parkban sétáltunk a szerelmemmel kézen fogva, elhaladtunk egy pad mellett, melyen 2 öreg fószer tartózkodott. Majd kiestek a szemeik a helyükről, barátnőmnek szép dekoltázsa volt. Nem is zavartatták magukat, pedig direkt végignéztem, ahogy végignézik.
- Szerintetek az erkölcs szerint mi a teendő?
- Ti mit reagáltok ezekre az szituációkra?
Én nagyon büszke vagyok rá, ha megnézik, stírölik a párom :) Imádom, ha csorgatják utána a nyálukat a kis tinilibák én meg feszítek mellette, hogy "jól nézzétek meg mert ilyen nektek nem lesz :D "
22/L
én is büszke vagyok rá.De néha kicsit idegesítő,ha szemezni próbálnak ele,miközben ott vagyok mellette,de aztán hoppon maradnak mindíg:D
21/L
szembehelyzkedsz az ilyen viselkedéssel, ez helyes. de nem igazán kapcsolódik a témához, ezért nem értettem, hogy jön ez most ide.
én azt írtam, nem kell az ilyesmire reagálni, mindenki megnézi, ami szép. az én anyósom pl. fiatalkorában olyan szép volt, hogy még a nők is utánafordultak az utcán :) ezt apósom mesélte, nagyon büszkén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!