Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van kikapcsolva a telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van kikapcsolva a telefonja déli 12 órakor?

Figyelt kérdés
A pasim általában sosem kapcsolja ki a telóját, csak ha alszik. Már 1 órája próbálom hívni, de ki van kapcsolva..tudom, hogy dolgozik. De általában akkor is be van kapcsolva neki. Multkor mikor velem volt, akkor kikapcsolta. Lehet hogy most egy másik lánnyal van?? Mit csináljak??? Segítsetek!!! Ha visszahív és megkérdezi mért kerestem, mit mondjak??
2011. aug. 23. 12:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok hisztérika. sose vonom kérdőre..az, meg hogy magamban aggódom azt nem tilthatja meg senki.
2011. aug. 23. 12:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Ha egy hétig nem találkoztok, akkor felesleges a déli megcsalás miatt aggódnod, hiszen egyébként is rengeteg ideje lenne rá.
2011. aug. 23. 13:39
 23/29 anonim ***** válasza:
Így van,ha meg akar csalni meg tudná tenni bármikor...ne agyalj ezen, mert mi nők hajlamosak vagyunk bolhából elefántot csinálni meg rémeket festeni a falra... addig magyarázni magunknak valamit, míg el is hisszük, hogy másképp nem is lehet...nagyon nagyon rossz tulajdonság !!!
2011. aug. 23. 13:57
 24/29 A kérdező kommentje:
tudom..de már itt bőgök..egyszerűen nem tudok micsinálni..már 2 óra éés semmi..nincs bekapcsolva. nem tudok enni..úgy aggódom.:s
2011. aug. 23. 14:06
 25/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Van már valami fejlemény? Bekapcsolta, visszahívott? Akármi...amúgy meg ne aggódj, ha szeret akkor nem csal meg, ha mégis akkor nem érdemel meg. Kitartás!

2011. aug. 23. 17:13
 26/29 A kérdező kommentje:
nem..azóta sincs bekapcsolva...úgy aggódom..de mostmár nem az miatt, hogy megcsalna..
2011. aug. 23. 18:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Előkerült már?
2011. aug. 24. 09:09
 28/29 A kérdező kommentje:
Igen.:) Lemerült, azért nem tudtam elérni...mondtam neki hogy aggódtam, hogy esetleg vmi baja lett..aztmondta nagyon édes vagyok. ugyhogy megoldódott a probléma.:)
2011. aug. 24. 15:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Na látod felesleges volt aggódni! :)
2011. aug. 24. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!