Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapcsolja ki a telefont? Ma hívtam a barátomat telefonon és nem vette fel, valószinű, aludt mert sokáig szokott. Aztán megint hívtam és ki volt kapcsolva a telefonja..
:( Több mint 2 hónapja járunk, és már 1-szer hazudott nekem megebszéltük h holnap lejön mert eddig csak én mentem hozzá és megakartam vele beszélni telón hogy akk hogy lesz és kikapcsolta..:(
Nemtom de nekem nagyon úgy jön le a dolog h csak akk vagyok neki jó amikor ott vok és kész...
Nagyon elvok keseredve eddig minden jó volt...
Nagyon várom a válaszokat!!
köszi
Mit tegyek??
Légyszi írjatok mert naon elvok keseredve mert én nagyon szeretem őt...
Mégcsak most először kapcsolta ki a telefont!!!!
Egyszer hazudott de nem ezzel kapcsolatban és az nem volt olyan nagyon dolog!
Sztem te ezt túlparázod. miért ne kapcsolhatná ki a telefonját olykor? 2 hónapja jártok, nem nagy idő. bizony néha én is kikapcsolom éjszakára, pláne ha előző este buli volt, és ha felébredek, nem biztos, hogy az az első dolgom, hogy bekapcsolom. az én exem is hétalvó volt, előfordult, hogy délután négyig nem tudtam elérni, és ez nem azt jelentette, hogy nem vagyok számára fontos.
kevesebb hiszti, több tolerancia a barátoddal szemben, és minden jó lesz.
Nemtom h vagy én írtaam rosszul vagy ti nem értitek..
Először bevolt neki kapcsolva és nem vette fel deh csak látta hogy van nemfogadott hívása és ha látja h én hívom akk legalább úgy hagyhatta volna a telóját mert ő nem tud hívni csak én mert nincs pénz a telóján úgyis tudta h még hívni fogom miért kapcsolja ki...:S
Jah...persze...nem hinném.
De lehet
Kösz a válaszokat!
Igen, könnyen lehet, hogy lemerült neki.
vagy annyira másnapos, hogy senkivel nincs kedve beszélni a világon, és csak egy jó adag fejfájáscsillapítót szeretne látni.
eszedbe ne jusson nekiesni a pasinak, ha felveszi, mert ezzel max azt fogod elérni, hogy legközelebb is kikapcsolva találod a telefonját, és az már szándékos lesz.
nem az a baj, hogy még tapasztalatlan vagy a ffiak terén, hanem az, hogy nem kérdezed meg anyukádat vagy vmi idősebb női hozzátartozódat arról, hogyan kell viselkedni ilyen helyzetben.
Nekem pl. olyan a telóm, ha hívnak, rezeg és mondjuk leesik az asztalról, vagy nekimegy valaminek, kikapcsol. Nem értem, miért parázol.
Komolytalan vagy! Nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!