Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapcsolja ki a telefont? Ma hívtam a barátomat telefonon és nem vette fel, valószinű, aludt mert sokáig szokott. Aztán megint hívtam és ki volt kapcsolva a telefonja..
:( Több mint 2 hónapja járunk, és már 1-szer hazudott nekem megebszéltük h holnap lejön mert eddig csak én mentem hozzá és megakartam vele beszélni telón hogy akk hogy lesz és kikapcsolta..:(
Nemtom de nekem nagyon úgy jön le a dolog h csak akk vagyok neki jó amikor ott vok és kész...
Nagyon elvok keseredve eddig minden jó volt...
Nagyon várom a válaszokat!!
köszi
Köszönöm..
Megkérdeztem anyumat azt mondtam h majd megbeszélem vele de neki is furcsa...meghogy ő is tudja h mát hazudott nekem..
Kikapcsol a telefon, legalábbis hangposta van, ha mindjárt lemerül, és nem bírná ki a 2-3 percet, és néha elkezdi letenni 00:00 -nál, mert nincs térerő.
Aztán meg beállithatta a telefon ébresztőt mondjuk 8:00-ra, meg 9:00-ra, de az is hamar volt neki, és azt hihette hogy az szól, és kinyomhatta. :)
Ne ijedj meg cica, a hazug embert hamarabb elkapják mint a sánta kutyát :)
Felhívtam az anyukáját és állítólag nincs otthon és otthon hagyta a telóját amit semmi pénzért se hagyna otthon mert annyian hívják h az nem igaz na szval otthon hagyta és lemerült...
Végül is lehet..::)
Úgyis kiderül ha hazudik szval mind1...
Hát már több mint 1 éve nem vagyunk együtt.. neki is van új b.nője és nekem is egy új pasim.:)
Köszi az érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!