Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van kikapcsolva a telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van kikapcsolva a telefonja déli 12 órakor?

Figyelt kérdés
A pasim általában sosem kapcsolja ki a telóját, csak ha alszik. Már 1 órája próbálom hívni, de ki van kapcsolva..tudom, hogy dolgozik. De általában akkor is be van kapcsolva neki. Multkor mikor velem volt, akkor kikapcsolta. Lehet hogy most egy másik lánnyal van?? Mit csináljak??? Segítsetek!!! Ha visszahív és megkérdezi mért kerestem, mit mondjak??
2011. aug. 23. 12:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Még az is esélyesebb, hogy elcsapta egy kamion, de gondolom emiatt nem aggódsz, csak más nő miatt.
2011. aug. 23. 12:43
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz egy rögeszmés hisztérika lenni akkor nem vonod kérdőre... Találj ki valamit, hogy gondoltad felhívod, hogy mizu vagy akármi, nem ez a lényeg. Biztos el fogja mondani, hogy miért nem volt elérhető. Bizalom!!!
 13/29 anonim ***** válasza:
ne parázz, az, hogy nincs bekapcsolva a telefonja, nem jelenti azt egyből, hogy meg is csal.. lehet hogy lemerült, vagy elejtette és kikapcsolt.. ne aggódj.. x)
 14/29 anonim ***** válasza:
Ja és lehetőleg ne hivogasd tovább...
2011. aug. 23. 12:44
 15/29 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha már ennyire nem bízol meg a párodban, hogy esetleg lemerült a telefonja, vagy épp megbeszélése van a munkahelyén akkor semmi értelme a kapcsolatotoknak. Vissza hív majd, ha lesz szabad ideje.
2011. aug. 23. 12:46
 16/29 anonim ***** válasza:
Nekem is kivan mert még alszom.
2011. aug. 23. 12:46
 17/29 A kérdező kommentje:
nem fogom kérdőre vonni az biztos..előtte én nem fogom a féltékeny csajt játszani. bízok benne télleg...csak olyan szar. hallani akartam a hangját mer már kb 40 órája nem láttam..és úgy hiányzik. és legalább még 125 óra míg láthatom..:s
2011. aug. 23. 12:47
 18/29 anonim ***** válasza:
Számolod? :D
2011. aug. 23. 12:51
 19/29 A kérdező kommentje:
számolom:) elég szánalmas egy dolog...mondjuk ő ugysem tudja. komolyan azt szeretném, ha nyernék a lottón és vehetnék egy saját lakást, és akkor együtt élhetnénk. mer hiába vagyunk felnőttek, még fősulisok vagyunk..de a pénz elég sokmindent megoldana. közös lakás..ha eltelne egy kis idő lehet h megkérné a kezem. és én hozzámennék. már most hozzámennék...
2011. aug. 23. 12:57
 20/29 anonim ***** válasza:
Azért kapcsolta ki a telefonját, mert a barátnője egy hisztérika, és nem akar fejfájást ma.
2011. aug. 23. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!