Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok telefonja nálatok maradna, belenéznétek?
nem. miért néznék bele? semmi közöm hozzá, szerintem. elég nagy pofátlanság
L/24
Ha dugná előlem akkor mihelyst lenne rá lehetőségem igen, hogy miért, mert egy "telefonnal való viselkedésből" le lehet szűrni van e valakije !!!!
az én exem így bukott le , állandóan lefordította az asztalon a telefont, még a WC-re is vitte magával, bejelentette , hogy mellette vagyok ha hívta a szuka, előtte meg nem így viselkedett, szóval ha ezt tapasztalnám megint, akkor igen belenéznék !!!
24/L
pofátlan vagyok, ha azt mondom nem tudom?
sokszor hagytak már nlam telefont ismerősök, és mindig első kérdés, olvashatok sms-t?
ha nem nem olvastam, ha igen olvastam :) de képeket meg zenét tuti néznék XD
sms-t max ha nagyon unatkozok :$:$
csak őszinte voltam...
az is lehet, ez egy jel, hogy nálad maradt a telo, hogy megtudj valamit
ha vannak olyanok, hogy jel...
22:17 es vok: amúgy tényleg lehet hogy elsőre hülyeségnek hangzik de lehet, hogy tényleg egy "jel" ahogy egyik válaszoló írta.
Lehet, hogy direkt hagyta ott hogy megtudj vagy megnézz valamit...nálam már volt ilyen. 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!