Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok telefonja nálatok maradna, belenéznétek?
Most akkor én biztos nagy szemét vagyok, de amikor úgy van kedvem fogom a telefonját és simán belenézek, sms-ek hívások, sosem szól érte, nincs titkolni valója előttem. Ez oda vissza, bármikor megnézheti a telefonomat. Mi ebben pofátlanság ezt nem értem. Nálunk ez tök természetes és semmi rossz nincs benne.
2010. júl. 10. 22:27
a pofátlanság ott van: ha valaki féltékeny és úgy nézi a telot, akkor a legártatlanabb sms-ből is balhé lesz, mert aki féltékeny a legnagyobb hülyeségből is elefántot csinál
elég annyi, hogy ellenkező nemű a másik akitől jött valami
és a pofátlanság az alaptalan számonkérés, ez egyfajta személyi jogok megsértése, szabadság korlátozása
2010. júl. 10. 22:42
ha nagyon dugdosná,akkor igen!mert akkor gyanut fognék,hiába pofátlanság,akkor is kiváncsi lennék hogy mit rejteget!de tényleg nem kell itt az álszent duma,mert sztem mindenki megnézné!ha lenne rá mód!
2010. júl. 10. 22:46
Én kíváncsiságból belenéztem régen a párom üzeneteibe. Tudtam hogy általában törli őket, de örömmel konstatáltam hogy az én jelentősebb üzeneteimet megőrizte. Tök jól esett:) persze nem vallottam be neki...
2010. júl. 10. 22:52
15/25 A kérdező kommentje:
hát nem direkt hagyta nálam,csak elraktam a táskámba,hogy ne hagyjuk kint a strandon,aztán a fáradtságtól eszünkbe se jutott h nálam maradt.de nem nézek bele:) tudom h szeret,vannak lánybarátai,de tudom h nem csalna meg.
Én töredelmesen bevallom piruló fejjel, hogy 1000%, hogy belenéznék. Ha valami személyeset látnék, azt senkinek nem adnám tovább, szóval semmi titkos nem szivárogna ki. Az vezetne, hogy tudni szeretnék a rejtettebb dolgairól is.
Lehet leszólni, én csak a kérdésre válaszoltam. Őszintén.
2010. júl. 11. 00:01
én amikor azt hittem köztünk minden szép és jó...
és ott volt a kísértés, a számítógépben az előzmények....
és csak hogy meglegyen a hab a tortán alapon néztem bele, nem féltékenységből....
megtudtam, hogy társkeresőzik!
azóta persze kiregisztrált, de a szálka megmaradt és erre lehet rámegyünk, mert most én társkeresőzök, és ezért.
2010. júl. 11. 00:08
én bevallom őszintén mindent megnéznék a telójába....
2010. júl. 11. 00:36
Attól függ milyen kedvem van. Meg ha őszinte, akkor semmi meglepőt nem találok benne...
2010. júl. 11. 01:08
20/25 anonim válasza:
Persze hogy belenézek :) de általában Vele szoktam :)Vagy mutatja amire kiváncsi vagyok :) Nincs ezzel semmi probléma :) Attól még nagyon szeretjük egymást ,és meg bizunk egymásban :) 17L
2010. júl. 11. 09:39
Kapcsolódó kérdések: