Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van kikapcsolva a telefonja déli 12 órakor?
Figyelt kérdés
A pasim általában sosem kapcsolja ki a telóját, csak ha alszik. Már 1 órája próbálom hívni, de ki van kapcsolva..tudom, hogy dolgozik. De általában akkor is be van kapcsolva neki. Multkor mikor velem volt, akkor kikapcsolta. Lehet hogy most egy másik lánnyal van?? Mit csináljak??? Segítsetek!!! Ha visszahív és megkérdezi mért kerestem, mit mondjak??2011. aug. 23. 12:35
3/29 A kérdező kommentje:
vagy éppen megcsal..
2011. aug. 23. 12:37
5/29 A kérdező kommentje:
vicces..mer én vagyok a csaja..és nálam nincs...
2011. aug. 23. 12:38
6/29 anonim válasza:
Ja, esélyesebb, hogy megcsal, mint hogy le van merülve.
7/29 anonim válasza:
:D:D jesszus de jó, h én nem vagyok ilyen megrögzött féltékeny:D szegény pasid xD
8/29 A kérdező kommentje:
ez most komoly?? már épp elég ideges vagyok..
2011. aug. 23. 12:41
9/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok féltékeny. legalábbis a pasim előtt nem mutatom..de mindenkiben van féltékenység. de most nem hiszem hogy nyugodtnak kéne lennem. senki nem lenne nyugodt a helyemben, ha látnátok, mien egy szuperjópasi.
2011. aug. 23. 12:42
10/29 anonim válasza:
ha vissza hív mond h: szia édes csak tudni akartam hogy vagy ? -válasz te: Ugye te nekem bármit elmondanál?- válasz te: ugye tudod h nagyon szeretlek és sose csalnáálak meg te is így vagy ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!