Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek, ha nem megy neki? (részletek lenn)
Most jöttem össze egy fiúval, vagyis : most volt az első csók. Sejtettem, hogy én vagyok az első barátnője, de ez olyan borzalmas volt, hogy köpni nyelni nem tudtam xD Szerintetek most mihez kezdjek? Mert elég nagy gáz lenne, ha én tanítgatnám a tőlem 3 évvel idősebb "barátomat"...Nem?
17 L
Köpni nem is kell, csak nyelni:) Türelem és sokat gyakoroltatni, te is voltál kezdő:)
Ha nem jön be a "tanárnéni" szerep, akkor útilapu...
Attól félek, hogy megsértem. Hogy amikor így körülbelül letámad.. Akkor milyen már, hogy mondom neki: Hogy na cica cica nyugi van..
Tényleg nem tudom, hogy hogyan próbálkozzak.
Egyátalán nem gáz én is így voltam a párommal de ő egy évvel idősebb, és az lényeg h a pasid vmennyivel legyen mert mi nők hamarabb érűnk. Az elején még szépen mondod / mutatod h mit csináljon és utána megy magától :)
Am a gáz az ha órán fingik az ember és az nem h te vezeted be a szerelem világába :D 17L
Érdekesen fogalmazol...
Azt mondod neki, hogy: játsszuk azt, hogy ülj szépen nyugton és majd én megpróbállak kényeztetni, de neked nem szabad "ugrani", csak nyugisan tűrni :)
Aztán megpróbálod megsimogatni (azt a kis buta fejét:), megpuszilgatod, óvatosan megcsókolod, mittudomén, hát te vagy a nő, nem...? :)))
nem vágom a kérdésben azt írtad,hogy szörnyű volt,a kommentedben meg mi van ha letámad és jött az a cicás mondat.
nem értem,most akkor ki a béna,vagy ki undorodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!