Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag vagyok, de miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag vagyok, de miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

nem értem hogy mit tegyek, sehogy sem jön össze egy normális csaj se, pedig önbizalmam az van (köszönhetem a lovénak) de igy sem tudok mit csinálni.

van jogsim, ha kell veszek egy autot is. 17F

2011. aug. 20. 00:51
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül adok igazat neked,de amint írtad:

férfi vagyona.Nem pedig egy vagyon,ami egy 17 éves srác szüleié.

Nem mindegy!

2011. aug. 28. 21:09
 42/43 anonim válasza:
67%
Figyelj én is ugyan ebbe a szitúba vagyok mint te én is gazdag vagyok nekem is van jogsim meg minden elképzelhető földi jó,de valamiért tényleg inkább a csoró,átlagosabb emberekre buknak a csajok,aki meg a gazdagra az olyan is..(buta plázacica)nem tudom mért van így elvileg a pénz az embernek tekintélyt ad meg biztonságot ezek szerint a csajoknak jobban kell a sok devizahiteles xDD
2011. szept. 10. 11:14
 43/43 A kérdező kommentje:
xDDDDDD
2011. szept. 10. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!