Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag vagyok, de miért nincs barátnőm?
nem értem hogy mit tegyek, sehogy sem jön össze egy normális csaj se, pedig önbizalmam az van (köszönhetem a lovénak) de igy sem tudok mit csinálni.
van jogsim, ha kell veszek egy autot is. 17F
én szivesen megismerkednék veled :)
16/L
Figyelj..ha nemszeretnél dicsekedni(vagy mittormén,hogy hogy fejezted ki magad.)akkor ide se kellett volna kiírni,hogy gazdag vagy meg stb..
Am meg a másik,hogy téll ronda vagy.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:10
irj privátot ;)
Csak vegyél vissza az arcodból. És szerintem te sem szeretnéd azt, ha csak a pénzed miatt szeretnének. Én nem vagyok "túl" gazdag, jelenleg nincs is bnőm, de ettől engem szeretnek a lányok/nők. És ne a pénz miatt legyen nagy az önbizalmad, mert az ilyen majmok senkinek sem kellenek...
Bocs a fogalmazásomért, de ez van, szerintem gondolkodj el ezeken, és próbálj meg változtatni!
nem dicsekszel vele ?:O hmm már a kérdésbe is ott van!
ja hát igen mert van pénze leszarok mindenkit és azt veszek amit akarok... ha volt is csajod.. vettél neki egy méregdrága ajándékot aminek a kiválasztása is olyan volt bementél a boltba " kérek egy csajnak való ajándékot ami minimum 10 000 ft legyen kb ) és nem nézted h mit szeret a lány vagy mit nem...
és elvitted egy méreg drága éterembe vacsizni.. mert neked nem megfelelő a város széli pizzéria mondjuk..
romantika nincs csak pénz... gondolkozz el ezen .
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:24
Ugyanez vagyok.
Még annyit hozzá tennék az előzőhöz hasonlóan, hogy pl. egy lány sokkal jobban örül egy pl. ezüst gyűrűnek, mint egy >100.000 FT-osnak, mármint mind1, hogy mit veszel neki, csak azt szeretetből add neki!
lehet, h úgy érzik a csajok, h túl nagy az önbizalmad, és megijednek...
a kevéstől is, de a túl soktól is :)
nekem volt gazdag, és volt szegény pasim is, de egyiknél se a pénzzel foglalkoztam.
a gazdaggal is jobban szerettem sétálgatni, filmet nézni, szexelni, sokat beszélgetni, nem kértem, hogy nemtom milyen extra helyekre vigyen. :)
az a lényeg, hogy sokat, és jól el tudjatok beszélgetni egymással.
kezdetnek haverkodj a csajokkal, és egyikkel biztos kialakul több is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!