Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gazdag leszek akkor lesz barátnőm?
A helyzet az, hogy 21 éves vagyok, de sajnos egy olyan tulajdonsággal sem rendelkezem, ami miatt bejönnék a lányoknak. (magyarul: nem vagyok jóképű sem gazdag).
Szóval, ha később gazdag leszek (persze biztos nem egy milliárdos, de mondjuk lenne egy jó kocsi, többszintes ház, jó munkahely), akkor lesz valami esélyem, hogy nem kell nők nélkül leélnem a teljes életemet?
Igen ha gazdag leszel lesz bnőd, de az csak a pénzedért fog szeretni, és az szánalmasabb mint ha nem lenne...
Akár most is lehetne... hozzád illő, nem a playboy cicákra gondolok... nagyon sok helyzetben elég az ha humoros vagy, van szöveged, talpraesett és határozott egyéniség vagy. Ami talán ennél is fontosabb, ne becsüld le magad soha... és soha ne add fel... olyan lányokkal próbálkozz akik hozzád illőek. Sok sikert!
Azért nem jössz be a lányoknak, mert ezt gondolod róluk, és ráadásul komolyan gondolod.
Vagy szerinted minden szegény ember magányos és egyedül él? Ha szétnézel az utcán, akkor csak szép embereket látsz a párjukkal sétálni?
(Ha meg csak trollkodsz, akkor bocsi, hogy komolyan válaszoltam. :))
Egyáltalán próbáltál ismerkedni már, vagy csak előre eldöntötted, hogy te úgysem tetszel a nőknek? Nem irreálisak az elvárásaid? Mert a haverom is folyton siránkozik, hogy nincs senkije, de közben állandóan válogat, jobbnál-jobb nőket dob el.
Ha gazdag leszel, akkor kurwád lesz, nem barátnőd. Attól még ugyanaz a személyiség leszel, és a rendes nőket nem érdekli a pénz. Semmi sem fog változni, ami a párkapcsolataidat illeti.
Tehát ha nagyon nincs párod, akkor veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!