Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha gazdag leszek akkor lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gazdag leszek akkor lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 21 éves vagyok, de sajnos egy olyan tulajdonsággal sem rendelkezem, ami miatt bejönnék a lányoknak. (magyarul: nem vagyok jóképű sem gazdag).

Szóval, ha később gazdag leszek (persze biztos nem egy milliárdos, de mondjuk lenne egy jó kocsi, többszintes ház, jó munkahely), akkor lesz valami esélyem, hogy nem kell nők nélkül leélnem a teljes életemet?

2010. nov. 27. 14:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sem borítékolható, higy ha gazdag leszel lesz is párod. Én sem nézek ki jól, de a szüleim aránylag jó anyagi helyzetben vannak, de ez idáig nem nagyon jelentett előnyt. Mostanság inkább próbálom titkolni, ha valaki egyszer szeretni fog az ne az anyagi helyzetemet hanem engem szeressen. :) 21/l
2010. nov. 27. 14:54
 12/30 anonim ***** válasza:

a lányoknak nem számit annyira egy srác külseje mint egy férfinak egy nőé,inkább-ez lányoktól függ- hogy legyen stilusa,tudja megnevettetni,legyen kedves vagy van akinek a bunkok jönnek be,legyen figyelmes,öszinte ...stb

ha pénzed lessz anyival lesz jobb,hogy lesz pár (k*rva) csaj aki a pénzedél leszz veled

21f

2010. nov. 27. 15:09
 13/30 A kérdező kommentje:
15:09 - a tapasztalat mást mond.
2010. nov. 27. 15:14
 14/30 anonim ***** válasza:

15:14:

Téves a tapasztalatod. Nem a külsővel, meg a pénzzel van a baj, hanem a hozzáállásoddal.

2010. nov. 27. 15:26
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem éppen. Mivel a való életben rögtön elutasítottak, megpróbálkoztam a netes ismerkedéssel. Fölvettem lányokat msnre, és olyan jól elvoltunk, hogy néha ők kértek találkozót meg minden. Viszont amikor megmutattam nekik a képemet, letiltottak....
2010. nov. 27. 15:35
 16/30 anonim ***** válasza:
Akkor először cseréljetek képet és utána aki marad azzal ismerkedj :)
2010. nov. 27. 15:38
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem marad senki. Igazából sem, netem sem. Inkább tanulok ezerrel, hogy fölvegyenek az egyetemre.
2010. nov. 27. 15:39
 18/30 anonim ***** válasza:
Most mit lehet kertelni? Ha valaki csúnya, annak esélye sincs, semmi. Sok nő hirdeti, hogy neki a személyiség és kisugárzás a fontos, de ez csak egy hazugság. Arra jó, hogy az emberek különlegesnek gondolják, aki túllép a testiségen, pedig nem sok embert ismerek, aki ténylegesen figyelmen kívül hagyja a külsőt. Ez már csak ilyen tetű világ. Lehetsz te a legokosabb, legjobb fej, akkor is maximum barátnak fognak tartani, ha csúnya vagy. Ezen a pénz semmit sem változtat.
2010. nov. 27. 15:41
 19/30 A kérdező kommentje:
Végre egy őszinte válasz.
2010. nov. 27. 15:43
 20/30 anonim ***** válasza:
Hajrá:). De ha felvettek ez a pártalálási probléma még jobban előtérbe fog kerülni, tapasztalat.Én meg összeszedtem az össze szedtem a létező összes idiótát. Tudom, hogy ez nem vígasztal csak azért, hogy ez másnak sem könnyű.
2010. nov. 27. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!