Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem : hogy 'gáz e ha nem volt még barátom? ' Mert a környezetemben nagyon sok lánynak/fiúnak volt már kapcsolata, és igazándiból nemértem, hogy miért nincs . Velem van a baj? 14N
na akkor nem vagyok egyedül:)
jó hogy te is ittvagy:)
az utolsó komment volt eddig a legjobb:)
köszi ezt is:)
14 éves gyerek vagy örülj h még gyerek lehetsz játssz meg pizsamapartyzz élvezd ki amíg lehet, a fiúkat meg hagyd, max a gimiben úgyis rádhajt majd valaki.
21/f
hát.. nemtudom,már nem nagyon vonzanak ezek a 'játszuunk' dolgok.
most hogy írod.. egy 21 éves fiúba vagyok szerelmes:SSSSSSS
Bőven ráérsz még. Ez az egész nem arról szól, vagy legalábbis nem arról kellene szólnia, hogy ez is megetette már, meg az is megtette már, akkor ideje lenne, hogy én is megtegyem. Akkor kellene megtörténnie, mikor te kész vagy rá. Amikor jön egy olyan valaki, akiben bízol és tudod, hogy nem akar neked fájdalmat okozni és vigyáz rád. Optimális esetben komoly kapcsolat, szerelem stb, de még ha az nem is, akkor se csak egy jöttmenttel, akit 2 napja ismersz, csak mert a barátnői már túlestek rajta.
Egyébként mindenki maga érzi, hogy mikor van itt az ideje. anno én is már 14-15 évesen úgy éreztem, hogy marha érett vagyok és simán megtenném, ha jönne egy olyan srác akivel összejönnének a dolgok. De így visszagondolva egyáltalán nem bánom, hogy nem jött senki, mert sztem csak hittem h kész vagyok rá. És most sem érzem úgy, hogy el lennék késve bármivel.
20/L
Nem gáz.
Szerintem akkor igazán érett valaki egy kapcsolatra, ha azért akar lenni a másikkal, mert szereti és jó vele lennie, és nem azért, hogy másoknak bizonyítson.
Tizenéves korban (sőt, később is) gyakori az olyan kapcsolat, ami a másoknak való felvágás, vagy önmagunk megnyugtatása végett jön létre ("én is kellek valakinek") és nem valódi vonzalomból.
Gáz-e???? :DDD
Hát mondjuk ennyi idősen én is rettenetesen görcsöltem rajta, h attttyaéééég, nincs pasim. :D
De így 20 évesen sincsen, mégsem érzem gáznak. Lehet ez azt jelenti, kicsit benőtt a fejem? :D
Szóval ne parázz, semmi baj nincs veled, valószínűleg későn érő típus vagy, hidd el, mindennek eljön az ideje. :)) Amíg nem teszel olyat, amit szégyellned kéne, addig semmi nem gáz... ha bárki mást mond, jó magasról sz.rd le. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!