Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hülyeségeimmel lefárasztom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hülyeségeimmel lefárasztom a barátomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Általában nagyon jól kijövünk, de van párszor, hogy elkap a nem tudom milyen elmebaj és lefárasztom a barátomat butaságokkal. Buta kérdésekkel, stb. Tudom, hogy így egyszer csak elege lesz, és am nagyon szeretem meg ő is engem és utálom mikor ilyen idegölő hárpia vagyok. Hogyan tudnám kontroll alatt tartani magam? Ha kettesben vagyunk akkor minden OK, csak skype közben szoktam ilyen idegesítő lenni. Nem megoldható, hogy ne beszéljünk a neten mert én Sopronban ő meg Esztergomban lakik és 2-3 hetente talizunk. 23/L
2011. aug. 16. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyankor pofa be...
2011. aug. 16. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret elfogad a hülye kérdéseiddel együtt:D
2011. aug. 16. 23:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Elfogad. :) Nem ő rinyál, sőt még soha nem hozta fel. Csak én veszem néha észre miután letesszük, h "csaaaj, ez túl sok volt". Kedves első, köszönöm a választ szerencsére nem vagyok ló, ezért inkább maradjunk a "fogd be a szádnál", ami szintén nem vmi kulturált, de mégiscsak jobban hangzik :)
2011. aug. 16. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!