Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat a fejében? 13/L

Figyelt kérdés

Megdicsérte a szemem , mindig azt mondja nyáron , hoy öltözzek lazábban még akkor is amikor már csak 1 top volt rajtam, vmiikor felnőttpezsgővel kínált, azt mondta , hogy félt,aggódik értem , kikisérgetne ha engedném , és a fenekemt nézi , és amikor beszélgetünk mélyen a szemembe néz , de vmikor meg le sem szarja a fejem ..

DE A MÚLKOR pedig olyan is volt , hogy elfutottam előtte és A FENEKEM nézte MAJD A FARKÁT FOGTA ( nem áll fel neki csak úgy fogta) , De olyan is van , hogy néha le sem szarja a fejem..:/

am én : 14 leszek

ő pedig : 56-58 körül lehet

2011. aug. 15. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:
értem ! köszi a választ !
2011. aug. 17. 22:20
 72/81 anonim ***** válasza:

Nekem ez már egyre kamuszagúbb.. Senkire se hallgat csak megköszöni a válaszokat és hajtogatja a további baromságokat, hogy jajj dejófej az edzö és úgyse lesz semmi..

Szánalom.

2011. aug. 17. 23:10
 73/81 anonim ***** válasza:
89%
Arra nem is gondol a kislány hogy lehet az edző farka viszket és csak megvakarta. Mivel meg "néha leszarja" épp ettől nem para.
2011. aug. 17. 23:57
 74/81 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet. És az, hogy végigmért nem jelent semmit. A pasik minden csinosabb lányt végigmérnek! És lehet, hogy csak szimpatikus vagy neki, vagy bír téged. ez még nem jelenti azt, hogy pedofil...
2011. aug. 18. 00:01
 75/81 anonim ***** válasza:

Utolsó: Igen, igazad van. Egy 58 éves vén tata ha végigmér egy 14 éves kislányt az normális.

Hát marhára nem.

2011. aug. 18. 10:28
 76/81 A kérdező kommentje:
de nem vakarta mert a fogta kezével a farkát kb 2 percig...
2011. aug. 18. 10:37
 77/81 anonim ***** válasza:
73%-os: basszus a pasik mind olyanok, hogyha meglátnak egy csinos lányt, akkor végigmérik. Akármennyire is idősek. Ha a csaj csinos és nőies (14 évesen is lehet valaki nőies!), akkor csak egy végigmérés teljesen normális. Undorító, de ez van. ilyenek a pasik. Az átlag legalábbis. Engem is mért végig 60 éves pasi. De nem tepert le a földre! És ugyanez így van fordítva. Egy 60 éves nőnek is bejön egy 20 éves pasi kockás hasa!
2011. aug. 18. 10:56
 78/81 anonim ***** válasza:
Eddig oké h végigméri de amikor haza akarja kísérgetni az már igenis nem normális dolog meg leül mellé elmegy és "beszélgetni"akar vele.Egy 14 évesre nem nyomuljon már basz.d és lehet igazatok van de jobb félni mint megijedni!És én igenis edzőt váltanék de ha meg nem nagyon óvatos lennék és odafigyelnék!Ha meg elkezdi fogdosni meg simogatni igenis váltson edzőt!Másrészt engem ez baromira irritálna sztem neki sem kellemes!
2011. aug. 18. 16:02
 79/81 A kérdező kommentje:
szerintem én is ezt fogom tenni ! köszönöm a válaszokat !
2011. aug. 18. 21:33
 80/81 lernen válasza:
De te szeretnél tőle valamit ha ő szeretne?? Jah és szűz vagy?
2011. aug. 26. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!