Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járhat a fejében? 13/L
Figyelt kérdés
Megdicsérte a szemem , mindig azt mondja nyáron , hoy öltözzek lazábban még akkor is amikor már csak 1 top volt rajtam, vmiikor felnőttpezsgővel kínált, azt mondta , hogy félt,aggódik értem , kikisérgetne ha engedném , és a fenekemt nézi , és amikor beszélgetünk mélyen a szemembe néz , de vmikor meg le sem szarja a fejem ..
DE A MÚLKOR pedig olyan is volt , hogy elfutottam előtte és A FENEKEM nézte MAJD A FARKÁT FOGTA ( nem áll fel neki csak úgy fogta) , De olyan is van , hogy néha le sem szarja a fejem..:/
am én : 14 leszek
ő pedig : 56-58 körül lehet
2011. aug. 15. 21:36
61/81 A kérdező kommentje:
hol kettesben ?? mondjuk az igaz hogy egyzser kiakart kísérni télen..de én elutasítottam ..és sztem az eltt volna hogy vhogy felhív magához..és jól megdug mert az előttt leakart itatni én benne is már volt egy kicsi
2011. aug. 17. 21:49
62/81 A kérdező kommentje:
am nem szoktunk kettesben lenni ..csak ha behív akkor ..de oylan még enm fordult elő..eddig
2011. aug. 17. 21:50
64/81 A kérdező kommentje:
minek ??
2011. aug. 17. 22:03
65/81 anonim válasza:
hát bassz. ez tényleg pedo és nyomul rád figyelj jobb lenne ha edzőt váltanál de ha nem teszed akkor meg nagyon figyelj oda h ne tudjon rád nyomulni!Csak edzéseken legyél vele és különben ne legyél hajlandó vele érintkezni és sztem mondd el a szüleidnek a farokfogdosást és h el akart hívni sétálni!
66/81 A kérdező kommentje:
nem merem :S
2011. aug. 17. 22:13
67/81 anonim válasza:
ha meg még jobban eldurvul tehát fogdosni simogatni kezd tényleg kötelező lesz akkor edzőt váltani!!!!!és továbbra se menj vele sehova!De utálom az ilyen kislányokra nyomuló f@szokat mert az akkor is ha "jófej"
68/81 anonim válasza:
Akkor még ne mondd el de csináld azt amit előbb írtam VISZONT HA DURVÁBB LESZ AKKOR MUSZÁJ LESZ A SAJÁT ÉRDEKEDBEN!MERT EZ SZÁZ H NYOMUL RÁD SAJNÁLOM!
69/81 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm az eddigi válaszokat ! és szerintetek valaha is megfogerőszakolni ?? vagy próbálkozik majd ??
2011. aug. 17. 22:16
70/81 anonim válasza:
Már próbálkozott el hívott kettesben meg ilyenek én váltanék edzőt!Mert meg van rá az esély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!